2020. dec 01.

Veletek sírok, világ republikánusai :)

írta: zuzzer
Veletek sírok, világ republikánusai :)

Már megint a soha ne mondd, hogy soha állapotában leledzem. Mint az utóbbi posztjaim mutatták, elég rendesen érdekel a világpolitika, ezért aztán rágyógyultam az Egyesült Államokban zajlott választásra is. Mikor úgy láttam, hogy már magamat is untatom a témával, abbahagytam az írást és hagytam, hogy nélkülem zajoljanak az események. Most viszont úgy érzem, hogy a nemzetközi és a magyar helyzet is megérett arra, hogy a trollok serege ismét elmondhassa mekkora barom vagyok én, a mezei Zuzzer, aki igazándiból akkor érezné magát abszolút kényelmesen a világban, ha nem lenne miről írni, vagy kénytelen lennék a barlangi vaklazacok párzási táncáról értekezni a blogom lapjain. De nem, úgy látszik van itt néhány generáció akiknek ez nem adatik meg. Nap mint nap süti ki valami olyasmi az agyam, amitől ujjmenést kapok, csak nagy szerencsétekre ez addigra régen lecseng mire a gép elé kerülök úgy, hogy a motivációm is megmaradt.

Elárulom, hogy sokszor megénekelt többirányú érdeklődésemnek és annak köszönhetően, hogy földönkívüli gyíkemberekre jellemző módon én meghallgatom, elolvasom a véleményemmel nem egyező forrásokat is, időnként eljön az a pillanat, mikor szembesítenem kell az embereket azzal, amit leszűrtem. Csakis azért, nehogy véletlenül félreértsek valamit, bár most SEM arra gondolok, hogy elsőszámú rajongóm, hű padavánom idemásoljon, vagy 20 olyan sajtótermékből származó cikket, amivel a sejhajomat se illetném, ha papírra volnának nyomtatva, mellesleg meg ott vannak a pusztuló esőerdők, szal tartsák meg csak jó szokásukat és dobálják a követ az internet pöcegödrébe szorgalmasan. Tehát összefoglalva, akár még el is olvasom ezeket a szemeteket, de nem ezekre gondoltam, mikor a „másik oldalról, meg véleményemmel nem egyező forrásokra” hivatkozom.

Szögezzük le tehát, hogy 2020-ban a világon nem a konzervatizmus és a liberalizmus szalonképes változataival, nem az őseszmékkel van a baj, hanem azzal a töltelékkel, amivel ezeket egyesek ezen eszmerendszerek határai között a teret megtöltik. Ezen belül is annyit azért hadd hajoljon már magam felém a kezem, hogy inkább a republikánus, népi populáris baszomfaszom gondolatokkal van itt baj, mert liberális diktatúra terheit nyögő társadalmat még nem sikerült felfedeznem. Nem azt mondom, hogy a liberális berkekben nincs kritikára alkalmas megjegyzés, gondolat, viszont elég ritkán akarják erőszakkal átverni a gondolataikat más emberek fejébe. Mert az, hogy kiadnak egy könyvet, egy cikket, leírják a véleményüket a világról, az nem kényszerítés.

Donád Kacsa nem akar kiköltözni vazze a kéróból, mert az aki ellene van, az ellenség. Hallottuk ezt már azon a bizonyos oldalon műmájer és keményvonalas fasiszták szájából eleget, megvan nekünk is a kis minigecink, a felcsúti dombok alacsonyra nőtt óriása, a nemzet dagadt zárványa. Utóbbi barátunk, a lánglelkű kedves vezető elvbarátaival már gőzerővel dolgozik azon, hogy úgy gyúrja át a magyar szavazási rendszert, hogy abból csak narancsos forradalom jöhessen ki. Tanult a nagy példakép sorsából, aki hiába vergődik, ki lesz pakolva a fehér házból, asszonyostól, Kayleigh McEnany-stől, mindenestől. A számok újra számok lesznek, az igazság hír, a Covid veszély, a fegyver öldöklésre alkalmas eszköz, a rasszizmus undorító, Michigan, Wisconsin kék.

trumpy.jpg

Jöttek nekem sokan, hogy az NBC, CNN, ABC, mittoménmi az nem hiteles hírforrás, mert baloldaliak, meg ilyenek, ott van nekem a Fox News, tájékozódjak ebből a szarkupacból. Megtettem, minden nagyobb hír esetén megnéztem, hogy mit mond erről a két hangadó, a CNN és a Fox. Nos, azt kell mondjam, hogy a Fox a választás megkezdése után pár napig érdekesen játszott, nem mondom, hogy nem ment a fake news ezerrel, de érdekes módon ők hamarabb odaadtak néhány billegő államot Bidennek, mint mondjuk a CNN. Aztán persze előbújt Mr. Twitter idiot és elkezdte szántani a saját szócsövét, a megrendelésre bármikor fake news-ok tömkelegét előállító Fox News-t és beszartak. Láthatóan leszólt valaki, hogy skacok, nem jó a narratíva, ekézni kell Bident meg a demokratákat és elkezdődött újra a hajmeresztő baromságok, hazugságok terjesztése. Elnéztem egy darabig ezeket a talpig kinyalt, jólfésült felolvasógépeket és egyszerűen nem bírtam kiszámítani azt az összeget, amennyiért hajlandó lennék reggeltől estig szardarabot forgatni a számban. Ezenfelül már csak azt a broadcasting felügyeletet, azaz annak a hiányát nem értem abban a hatalmas országban, ahol minden következmény nélkül lehet nyilvánvaló, százszor megcáfolt baromságokat terjeszteni. Mondjuk abszolút jellemző, hogy kiknek szólnak a Fox műsorai. Felmérések és a Fox bevallása alapján (bár ők azért cizelláltabban fogalmaznak), amerikai kifejezéssel élve, a mély-amerikai vidék maximum high school végzettséggel rendelkező, döntően redneck, hülyeségekre, konspirációs elméletekre bármikor vevő emberekre pozícionálják a műsoraikat. Azokra akiknek csak az a lényeg, hogy bazi nagy legyen az autó, olcsó a töltény, legyen mekdonácc, aki nem fehér az nigger és minden demokrata valamint liberális kommunista.

Nem tudom ráéreztetek-e már a Tiktok nevű applikációra, mondhatom aranybánya, ha az ember az idióták észjárásából szeretne diplomázni. Amin sikítva röhögtem az a rengeteg trumpista videó, miszerint Biden győzelme esetén lelépnének Kanadába, amire egyező számú kanadai videóválasz született. Összefoglalva: „... szal Biden győzött, te meg egy olyan országba akarsz költözni, ahol a liberális párt van kormányon, ahol az általános egészségbiztosítás mindenkire vonatkozik, ahol szigorú fegyvertartási szabályok vannak, etc, etc...?!” Ahogy a művelt angol mondaná, hilarious :)

Nos, most hogy Biden lesz a POTUS, a következő szörnyűségekre kell felkészülni a szegény, szerencsétlen, elnyomott republikánusoknak:

Nem lesz eltörölve az Obamacare, azaz valamilyen formában megpróbálják az egészségügyi rendszert kiterjeszteni a legszegényebbekre is. Micsoda ördögtől való elképzelés már, hogy egy biztosítás nélküli ember egy sima vakbélműtét, lábtörés esetén nem jelent privátcsődöt, nem veszíti el a házát, vagy nem adósodik el egy életre? Brrrr.... ezek a demokraták! Tele a net olyan videókkal, hogy mennyibe kerül egy komplikáltabb szülés némi kórházi ellátással az államokban és mondjuk mennyi ez Kanadában. Az se volt semmi, mikor a kanadai család nem is értette a kérdést, mert „há, a parkolás a kórház mellett napi 10 dollár volt, ennyi”, míg a példában szereplő texasi anya szülése és két hetes kórházi ápolása akkora összeg volt, hogy szerencsétlennek ki kellett venni az összes pénzét a nyugdíjalapjából. Soha se fog tud tudni nyugdíjba menni, saját elmondása alapján. Félreértések elkerülése végett, azoknak egy jó része, aki felett egy kórházi látogatás damoklész kardja lebeg, meggyőződéses republikánus. Eszem-faszom megáll, ahogy ezt faluhelyen mondanák.

Megpróbálkoznak a sok illegal alien helyzetének a megoldásával. A jobb érthetőség kedvéért itt már ikszedik generációs emberkékről is beszélünk, akiknek a nagyszülei érkeztek a zöldhatáron keresztül. Ez egy több évtizedes probléma az államokban, Biden feltett célja, hogy egy részüket integrálja és állampolgárságot adjon nekik.

Végre nem egy mucsaji seggfej fogja a zsíros ujját az atomrakéta indítógomb fölött tartani, egy olyan faszkalap, aki nem hogy azt nem tudja hol van Finnország, de még azt se vazze, hogy a Colorado név alatt futó amerikai állam nem határos Mexikóval... Olyan ember, aki azért akar háborút indítani Venezuela ellen, mert rosszat mondott róla az a kis keresztbe csíkos muksó (bazme, alig tudták róla lebeszélni...).

Egy olyan ember lesz a hivatalban, aki legalább azt tudja majd, hogy mit ír alá. Saját emberei szerint is úgy pakolják be neki a dolgokat, hogy ami érdekelte az legyen felül, aztán ha belejött a saját anyja halálos ítéletét is aláírja.

Science! Az megvan, hogy egy olyan síkidióta vezette a világ egyik legnagyobb nemzetét, aki a tudomány megerősített tényei helyett mindenféle összeesküvés elméletekben hisz? Most, mikor már igencsak kifelé áll a rúdja és mikor a világon az államokban az egyik legnagyobb a naponta Covid-ban elhunytak száma az ég adta egy világon semmit se tesz ellene, azt hajtogatja, hogy győzelmet arattak a vírus felett. Úgy, hogy saját emberei szerint sem vett részt már fél éve egy, azaz egy olyan meetingen sem, ahol az ő operatív törzsük próbálta kitalálni mi a francot kéne tenni.

Láttam erre egy brilliáns összegzést, nem biztos, hogy jól vissza tudom adni, mert angolból ferdítem, de egybesik a véleményemmel. „Vírus, betegségek, klíma változás ügyében,...... kinek higyjek? Annak, aki élete nagy részét a jelenség, probléma kutatásával, az eredmények folyamatos megkérdőjelezésével és bizonyításával töltötte beleértve vagy 10-15 évnyi aktív tanulást, vagy random guynak, aki látott valamit az interneten, amit valaki írt, de a nevére már nem emlékszik?”

A demokraták el fogják venni a fegyvereket. A f—t! Nem tudom hallottátok-e Kamala Harris interjúját ez ügyben; egyértelműsítette, hogy csak normális fegyvertörvényt szeretnének, ahol ad1 rendesen le lenne zsírozva, hogy ki vehet, milyen mentális képességek birtokában fegyvert, ad2 az úgynevezett assault fegyvereket tennék a lakosság számára tiltólistára. Ha nincs meg miről beszélnek, akkor néz meg bármilyen amerikai háborús filmet Irakról, stb, ahol a GI-ok és egyebek vazze percekig lőnek töltés és tárcsere nélkül. Láttátok, hogy Trump felhívására miféle arcok és milyen fegyverekkel tüntek fel Nevadában a szavazatszámláló helyiségeknél? Továbbra is hiszem, hogy az államok nem ússza meg a polgárháborút középtávon.

Biden meg fogja emelni az adókat, Trump meg levitte az adóterheket. Nos, ha republikánus meggyőződésű, a fentebb leírtaknak megfelelő emberke lennék, akkor összeszarnám magam, hogy akkor most mi lesz?! Az gondolom megvan, hogy Trombita adóreformja azoknak jelentett igazán valamit, akiknek az éves bekeresete 400’000 azaz négyszázezer jó kemény amerikai dollár fölött van. Nos, vazze republikánusként én is beszarnék, hogy a gazdagokkal akkor most mi lesz??? Na, Biden haver meg olyan reformokon dolgozik, ami – anyám borogass, itt vannak a komenisták – több embernek jó, sőt, olyan mint Robin Hood, valszeg el akar venni többet a billiomosoktól és odaadni a szegényebbeknek. Ezt persze normális gondolkodású milliomosok és billiomosok is ajánlják, kis mókusok meg törvénybe is önthetik. Szerintem is megállna a világ, ha a szegényebb osztályok felzárkóznának egy kicsit és a sok gazdag faszfej csak minden második hónapban törhetne össze egy Maseratit a lehetőségek hazájában....

A magyar helyzetre is kellene reflektálnom, így álljon itt egy tömör összegzés: Demeter Szilárd, a jó édes qrva anyádat! Majd holnap visszavonom, mert nem beszélünk csúnyán.  Jó ideje elkoptak a jelzők arra, hogy mi megy kies hazánkban, csak és kizárólag a trumpista kormányzású államokhoz tudnám hasonlítani, ahol közismerten rasszista, uszító, fasiszta faszkalapok egészen a kormányig emelkedhettek. Nos ez megy otthon is csak pepitában, mi ezeket a barmokat csak a magyar kultúráért tesszük felelőssé.

Szólj hozzá