2023. máj 31.

Kedves fideSS és O1G rajongó magyahr nemzethy polgártársaim!

írta: zuzzer
Kedves fideSS és O1G rajongó magyahr nemzethy polgártársaim!

Nem tetszik a megszólítás? Tégy ellene, légy értelmes mint én! Dehogy vagytok ti konzervatívok, meg jobboldaliak, nemzetiek, meg egyebek, amit magatokra aggatni szeretnétek… nem, megélhetési vagy született, vagy tanult idióták vagytok. A születetteket nem bántom, azok nem tehetnek róla, bár abban a csoportban ők is benne vannak, akikre a tehenemet sem bíznám, mert azt se tudjátok melyik az eleje. A tehénszart is megennétek, ha a vezér azt mondaná, hogy az finom, “hiszen annyi légy nem tévedhetett”.

Gyûltök csapatokban a friss kupacokra, bármilyen kakit rak elétek, nagyvezíreteknek és hû padvánjainak elég rámutatni valamire / valakire és az az ellenség. Hogy miért nem kedvel titeket a társadalom halkabb és értelmesebb része? Mert ti a saját anyátokat eladnátok egy kiló krumpliért, egy paszományos turulszoborért, vagy a vezér egy kedves mosolyáért, egy lyukas zászlóért, pántlikás árpádcsíkos alsógatyáért, meg azért a „tudatért”, hogy mindenek felett álltok, a tudás és moralitás piedesztálján, ahonnan letaszítani se lehet benneteket. Szerintetek. Szerintünk felmászni se sikerülne.

Azért, mert az igekötőt az igével se tudjátok összekötni, de ti aztán jól megmondjátok a frankót a „tanaraknak”, mert ti „bátorak” vagytok, mint a nagyvezéretek strómanja, aki annyira tehetséges, hogy bár az a jó ídesannnya még beszélni se tanította meg rendesen, de ő tulajdonolja fél Magyarországot. Ő.... peeeeersze.... Orbinak meg levegőből, meg a jó isten kigyelmébű épül a palota Hatvanpusztán, mert hogy miniszterelnöki fizetésből nem, az az egy biztos. „Gyárékék, légyáták bátorak!”

De titeket az ilyen részletkérdések nem izgatnak, érdemben reagálni bármire, a tényeket figyelembevéve alkotni véleményt az nem megy. Egy bites az agyatok és kétvégű a világnézetetet, csak O1G meg Kúrcsány létezik számotokra, mert ilyen hosszú szarházi uralom után egész egyszerűen leépült az agyatok. Ha szeretlek akkor O1G nem? Ha nem szeretlek, akkor meg Kúrcsány. Elárulom, brit tudósok is kimutatták, hogy Magyarországon is a homo sapiens az uralkodó faj, annak mintegy 10 millió egyede él a térképre rajzolt vonalak közt. Van ott más is, nyissátok ki a szemeteket!

kelemetlen.jpeg

Gyűlölitek a liberalizmust, de azt se tudjátok az micsoda, anya, apa sose magyarázta el, hogy liberalizmus nélkül nem lenne ám általános szavazójog, még most is csak a nemesek és nemzetesek szavazhatnának, a nőket meg talán már a konyhaasztalhoz láncolták volna, nemi egyenjogúságról szó se lenne. Igen barátaim, ez a csúnya szólás- és vallásszabadság, hogy mindenbe beleugatathatsz, hogy a szavazásoknál súlya van a véleményednek, az mind mind liberális kitalálmány és vívmány. Örülök, hogy segíthettem, bár tudom, ti most is inkább a felcsúti Döbrögi magyarosch bajszát pödörgetnétek a robot közben, hogy teljen neki sujtásos atillára, mikor a vármegyében kimegy az ispánnal a gyöpűre megtekenteni az ispotályt. A múltban élni nem hagyományőrzés, hanem röhejes.

Ti gyűlöltök minden bevándorlót, népet, muszlimokat, zsidókat, szökéket, vörösöket, mindent, aki nem ti vagytok, miközben hallelujáztok, hogy Viktátor szélsőséges iszlamista diktátor haverja uralmon maradt Törökországban. Na most ezt lassan írtam, mert gyorsan nem tudtok olvasni, szal gondol-gondol mint Micimackó. Érzitek az antagonisztikus ellentmondást? Ja, hogy nem megy ez a cifra beszéd? Bocsánat, ezt úgy hívják, hogy „magyar nyelv”, az a fránya Kazinczy kicicomázta, hogy Kapanyélfalván megzavarja vele a szavazó álompógárt. Ezt kellene legalább alapszinten művelni ahhoz, hogy eligazodjatok az olcsó, átlátszó, viszont lélekbalzsamozó hazugságok és a néha fájdalmas igazság között. Mondjuk ahhoz nem csak iskolába kellett volna járni, hanem tanulni is kellett volna a „tanaraktól”, zsenikéim. Attól, hogy a betűket egymás után ki tudod olvasni, nem azt jelenti, hogy érted is azt, amit olvasol.

gonosz.jpeg

Állandóan a szólásszabadságra hivatkoztok, mikor vállalhatatlan hazugságokat, uszításokat és néha színtiszta fasiszta szarságokat kommenteltek és ezt valaki szóváteszi. Persze ha valaki - aki szerint a fasiszta az, aki más embereket csak azok mássága, eltérő véleménye miatt akasztgatni, meg elnémítani, meg elüldözni akar - hozzászól valamit az emelkedett fércbuk szarságaitok alá, akkor azonnyomban töröltök, meg tiltotok. Ha én ezt tenném a csoportra néha rátelepedő propagandistákkal, akkor persze én lennék a szarember. Ti úgy szerettek kommunikálni, mint a vezéretek, azt jól megtanultátok, magatokban beszélgettek, mint az idióták.

Ti vagytok a keresztény Európa védelmezői.... röhögnöm kell... ti meg a kereszténység? ERESZtényt szerettetek volna mondani, nem? Nem vitatom, némely magas pozícióban mozgó emberetek ügyesen mozog a szeren. Milyen keresztény az, aki fröcsögve gyűlöli az embertársait, csak azért, mert nem függ O1G fotója a falukon? Miféle keresztény az, aki szerint városokat és civileket bombázni nap mint nap áldásos dolog? Miféle keresztény az, aki szegényektől elvesz, nem ad? Milyen keresztény az, aki a szegényektől szavazatokat vesz? Ál- és megélhetési keresztények vagytok ti bazme, olyan betonmuszlimok lennétek, hogy már ácsolnátok a félholdat a parlament tetejére, ha a türk tanács küldene egy pár milliárdot stadionra (szolgálati közlemény: O1G, anyád a türk, az...).

„Itt van május elseje....”, ja nem, csak a nagyvezér, Vitéz Nemes és Nemzetes Felcsúti Kisvasútas Orbán Viktátor holdvilágképe köszön vissza a propaganda sajtó és média oldalain, felületein, de mindenütt, mert megvénült. Mi lenne itt, ha a KISZ, akarom mondani a fideSS pártbizottság nem adta volna ki az ukázt, hogy a pártelnök elvtárs nem kíván az ízlésesnél több hozsannát kasszírozni? Evolution in motion, pár évtized és akkora nyelvű emberek grasszálnak a magyar vadonban, aminek csak a hölgyek örülnek majd. Ó, hogy az örök világosság fényeskedjék neki. Ha lehet mostantól. Mondtam már, most is leírom, Rákosi elvtárs, bajtárs, pajtás forog a sírjában és átkozódik, hogy „ez nekem miért nem jutott az eszembe?!”. Színtiszta személyi kultusz az egész és még ezek a kommunista-maffiózók kommunistáznak.

Gyuri bácsi, küldjél már vagy egy millió dollárt, mert hogy néz így a csupasz seggem O1G szemébe?

Szólj hozzá

vélemény politika magyar fidesz vallás isten választások komment jobboldal keresztény soros propaganda baloldal kommunista konzervatív rákosi jobboldali eresz kúrcsány mészáros lőrinc Fidesz Orbán Nemzeti Szájer Szájer József NER megmondó emberek tanulàs O1G fideSS Viktátor kERESZtény NERceg propaganda média eresztények ereszténység bátorak legyetek bátorak