2023. jan 05.

Egy népszerű anekdota gyűjtemény margójára

írta: zuzzer
Egy népszerű anekdota gyűjtemény margójára

Benne vagyunk már az új évben, mi mást is mondhatnék nektek, kedves és kedvetlen olvasóimnak mint, hogy Boldog Új Évet kívánok mindenkinek a Kolbászkerítésország minden dolgozója nevében (szolgálati közlemény: ez VICC volt, ez Zuzzer zemélyes blogja).

 Abban természetesen hatalmas eltérések lehetnek, hogy ez kinek mit jelent, mitől lesz egy új év igazából jó és boldog, ezért én inkább most kizárólag a személyes vonalra koncentrálva kívánok minden jót nektek, legyen mindenki egészséges, boldog, szerencsés, megelégedett a családotokban, mert ha ezek nem teljesülnek, akkor kommentelhetünk, blogolhatunk amit akarunk, az egész élet hátulról lesz farba sexualizálva. Tehát újra, legyen nektek olyan a jövő év, amilyet a családotoknak elképzeltek! Zuzzer power!

Magamnak mit is képzeltem el? Természetesen azt, hogy jelentős mennyiségű utódom, a jó édesanyjuk és mindegyik Magyarországon őshonos rokonunk, édesanyáink, tezsvéreink és családjaik egészségesek legyenek, vagy gyógyuljanak meg, ha rágja testük-lelkük bármiféle nyavalya.

Másrészről viszont szeretnék újra büszke magyar származású svájci lenni, aki nem lehajtott fejjel jár Európában, aki nem annak a nemzetnek a tagja, ami egy jó ideje már egyedül hugyozik szembe a széllel, ami leszarja a múltját, diktátorok, köztörvényes bűnözők seggét nyalja egy morzsányi alamizsnáért.

Szégyenlem magam, mikor a csodás kúrmány megvétóz olyan terveket, amik minden egyéb nép és kormány számára alapértelmezettek. A magyar nép és társadalom ennek a végtelenségig korrupt, vállalhatatlan, tolvaj, kétszinű, szentfazék, tekintélyelvű, fasiszta, szarházi fideSS rezsimnek a túsza. Legalábbis én a magam naiv módján szeretném hinni, hogy normális tájékoztatás mellett a mérsékeltebbek hamar rájönnének, hogy az orruknál fogva vezeti őket a führer és olyan baromságokkal, hazugságokkal eteti őket, ami a valóságot elég rendesen eltakarja előlük.

A világot illetően pedig azt szeretném, hogy ezek a magukat konzervativnak nevező, múltban ragadt, fasiszta, rasszista, jobb esetben csak szélsőjobboldali jelzővel illethető politikai áramlatok visszaszorulnak oda, ahová valók, a történelem és az élet szemétdombjára. Itt jegyezném meg nagy-nagy tisztelettel, hogy a szélsőbal is odaülhet melléjük a padra. Annó mikor még magasról szartam a politikára, mert egyedül voltam, se kutyám, se macskám és főleg saját családom se volt akikért aggódhattam volna, sose hittem volna, hogy elérünk arra a pontra, mikor egy adott naptári napon olyan faszkalapok és köztörvényes bűnözők fognak országokat irányitani, mint Trump, Orbán, Bolsonaro, Erdogan, Putin, Duterte és társai. Közben persze szerencsére öbbük felett elsuhant az idő vasfoga, de sajnos a jelenség nem kopott meg, sőt.

Azt hiszem mondtam már, hogy újabban érdekel a nagy ámérikai egybesült állatok politikai élete, főleg mióta saját és közvetett példákon keresztük kezd egyre nagyobb rálátásom lenni az ameriaki átlagember lelkületére, világlátására, ami aztán csodálatos politikai formákban manifesztálódik. Néhány gondolat az éppen zajló képviselőházi Muppet show ürügyén.

A 21.-ik században tragikusnak tartom, hogy az éppen erőlködve, nyögve-nyelve megalakulni próbáló képviselőház tagjainak 88%-a vallásos, ún. „keresztény”. Lásd a mellékelt ábrát. Gondolom a maradék meg mint Szájer Jóska, eresztény.

vallasosak.jpeg

Mellesleg meg az államok lakosságának 63% mondja, hogy egy régi meséskönyv abszurd baromságai határozzák meg, vagy legalábbis „irányitják” az életben és ez fontos nekik. Apám, a Sütiszörnyben, Télapóban se hittem már 6 éves koromban sem, nemhogy le ne szarjam, hogy egy talpig darócba öltözött közel-keleti ember milyen hagymázas szarságokat írt le begombázva a mittomén milyen hegyen. Nos, persze kábé 2 tizedmásodpercig hiszem el, hogy ezek bármiben is igazából hisznek, viszont politikailag véged, ha főleg az agyhalott déli államokban kiderül rólad, hogy nem vagy vallásos. Igy aztán republikánusok és demokraták nagy egyetértésben fékelnek, hogy nehogy kiessenek az ezerfejű, de átlagban csak 70-es IQval rendelkező cézár, a szavazótábor kegyeiből. Hihetetlenül lehangoló ezt látni a mai világban, mikor szinte minden jelenleg rendelkezésre álló információ egy-két klikkre van akárkitől. Ha valami felsőbb hatalomra vágyik valaki, ott van például a „tudás”, amit a tudomány állít elő. A legszörnyűbbnek persze továbbra is a nagy könyvben és a felhők fölött lakozó képzeletbeli barátban hivők elvei és tettei között feszülő áthidalhatatlan ellentétet tartom, mert ki a picsát érdekli miben hisz akárki is a „négy fal között”, csak nekem ne kelljen látnom, hallanom, tapasztalnom.

Nem megyek le Texas-ba, ahol a nagy felebaráti szeretet elvei mentén simán meglincselnek, ha nem vagy hófehér, hanem mondjuk fogom Trumpot, aki a bibliára tett kézzel tett annó esküt, hogy aztán seggbegyalázza az abban lefektetett bárminemű erkölcsi, életvezetési útmutatásokat. Ő bizony felebarátainak feleségét, lányát, vagyonát is megkívánta, csal, lop, hazudik folyamatosan, de a prosztó fasiszta tábort ez nem hogy nem érdekli, hanem ez kell nekik.

Persze megvan nekünk is a magunk különbejáratú turbó hitlere, a felcsúti Maradona, a nemzeth legalacsonyabb óriása, a lopás és köpönyegforgatás nemzethközy bajnoka, aki liberálisból lett olyan vallásos, hogy Szájer adja a másikat. Egyszer úgy elküldte a ruszkikat haza, hogy azóta is visszajár Moszkvába szopni, mert valahogy ki kell köszörülni a virágzó, magyar-ruszki államközi kapcsolatokon esett csorbát. Mindezt persze a Ti pénzetekből, pénzetekért, nevetekben teszi, hogy a családok elégedettek legyenek (ejtsd mafia). Jól emléxem, Vito Corleone mondta? „... a családok elégedettek lesznek”, majd csókra nyújtotta a gyűrűjét.

Félnek az államokban a muszlim, hindu, meg a lófütyi tudja milyen fundamentalistáktól. Miközben nekik egy sor, sokkal, de sokkal fundamentalistább szektájuk garázdálkodik szabadon és a hatóságok szeme előtt, a szólásszabadság és határtalan nagy freedom leple alatt. Most is éppen egy olyan szektavezért kaptak el valami biszem-baszom indokkal, akivel évek, évtizedek óta semmit se tudnak tenni, mert 38 felesége falaz neki, mikor 79 kislányát erőszakolgatja az úr és anekdota gyűjteménye nevében. Mert ő ám a Messiás. Azóta nyilván kint van a kaptárból, mert a több millió dolláros óvadékot röhögve csengette ki.

Aztán ott van a legkárosabb fajta a demokratikus diktatúra prototípusa, aki a texasi, montanai és egyéb világvége helyen basáskodó helyi prédikátor és nyája szavazatáért (ugye fideSS birkák, nyáj mi?) bármit képes betiltani, mintha a 12.-ik században élnénk. Nemi erőszak esetén se lehet elvetetni a gyereket, akkor se, ha a csodás apuka ejtette teherbe a saját lányát. Ezt több államban sikerült megszavaznia a rongylelkű, ún. republikánus péniszkényeztető, álvallásos bandának. Ilyen és ezekhez hasonló dolgok mennek ám a nagy mintaországban, sőt, ennél sokkal olyanabbak.

A képviselőházba is sikerült a plebejusoknak bejuttatni olyan messziről emberszabásúnak kinéző lényeket, akik évekig a laposföld és a qanon szarságait terjesztve tettek szert követőtáborra. Édes jó szülőanyám, hogy lehet ilyen véglényeket kormányzati pozicióba engedni?! Marjorie Taylor Greene mint képviselő?!

Mást nem is irok, angolul értőknek egy rövid szemelvény / minta a nő miben létét megvilágitandó:

„Greene has promoted antisemitic, white supremacist, and far-right conspiracy theories, including the white genocide conspiracy theory, QAnon, and Pizzagate. Other extremist conspiracy theories she has promoted include government involvement in mass shootings in the United States, murders perpetrated by the Clinton family (Clinton Body Count), and 9/11 conspiracy theories. Before running for Congress, she supported calls to execute prominent Democratic Party politicians, including Hillary Clinton and Barack Obama. As a congresswoman, she equated the Democratic Party with Nazis, and compared COVID-19 safety measures to the persecution of Jews during the Holocaust, later apologizing for the latter comparison. During the 2022 Russian invasion of Ukraine, Greene promoted Russian propaganda and praised Vladimir Putin. Greene identifies as a Christian nationalist........”

Nálunk meg, hogy a picsába ne ezek nyomdokain haladjon má a fáklyásmenet! Nyomoronc O1G is hátrafelé megy az időben, csak évek kérdése és beköszönt a kánaán, itt lesz újra a Magyar Királyság, őfelségével I. Trottyosgatyás Felcsúti Viktátorral a trónon.

Szólj hozzá

politika amerika fidesz usa vallás kongresszus keresztény magyarok konzervativizmus biblia republikánus putin képviselőház Orbán USA Magyarország Ukrajna Szájer Szájer József Putyin Putin szavazàs ruszkik haza fideSS Viktátor kERESZtény