2020. máj 26.

Magyargyűlölő rémhírterjesztők

írta: zuzzer
Magyargyűlölő rémhírterjesztők

Mogyorók, én nem értelek Titeket, úgy, ahogy Ti se értetek engem. Úgy gondolom talán hasznos lesz néhány fogalmat rendbetenni, mielőtt jobb sorsra érdemes zombiként átrágjuk egymás nyakát. A rémhírek (magyar olvasatban = a valóság) és magyargyűlölet (ejtsd = nem ért egyet velem) korában itt az ideje, hogy tisztába tegyük legalább ezeket a fogalmakat tisztán népnemzethy, pántlikás, matyóhímzéses perspektívából. Ha valaki találva érezné magát ezen lingvisztikai kísérletem során, az nem a véletlen műve. A normális gondolkodásúak világnézettől függetlenül nem fogják magukra venni a vizes lepedőt. Ha kérdést teszek fel lentebb, megköszönöm előre is a válaszokat, de az értő olvasó talán el fogja tudni különíteni a valósakat a megválaszolást nem igénylőktől.

Manapság megyek ide, megyek oda, olvasott emberként , azaz magamat annak tartván rajta tartom a kezem a nemzeth hevesen verő erén, azaz elolvasok szinte mindent, ami szembejön velem. Mondjuk azért némiképpen válogatok, mert mint említettem van olyan intelligencia-temető amit nem vagyok hajlandó olvasni. Nos, ez a tény tájékozottságomat illetően semmiféle hátránnyal nem jár, mert posztok alatt kommentben és egyéb módokon előbb-utóbb a trollok népes serege megosztja velem a TUDÁST.

Nos, a források széles tárháza alapján és az olvasottak hatására döntöttem el, hogy itt az ideje, hogy megpróbáljam megosztani veletek, hogy mit értünk rémhírterjesztés és magyargyűlölet alatt. Azaz összeszedtem néhány a témába vágó pontot, ami alapján már megkaptam, hogy én rémhírterjesztő próbamagyar vagyok a gyűlölködő fajtából, miközben semmi se állhatna távolabb tőlem, mint ez az állapot.

No, essünk neki, ássuk meg a sírt! 

  1. Aki nincs a nemzeth legalacsonyabb óriásával, miniszterelnökével tűzön-vizen át, az magyargyűlölő! Ezt szerintem nem nagyon kell magyaráznom, lassan haladunk azon állapot felé, mikor egy korábbi népnemzethy óriástól, Rákosi elvtárs bajtárs pajtástól már csak az különbözteti meg a nagy vezért – hosszan tartó, szűnni nem akaró taps -, hogy talán még több a haja. Mellesleg kérdezni már rég nem lehet tőle, mindenki idegenszívű, a nemzeth kebelét fúró galandféreg, aki akár a felcsúti stadion falának színével nem ért egyet. Várom már, hogy bejöjjön a végső stádium, mikor a parlamentben Kovács úr rákérdez, hogy hová tűnt az EU támogatás?! Másnap meg Kis úr kérdezi, hová tűnt Kovács úr...
  2. Aki szerint lassan Pénztáros Lőrincé az egész Balaton, az magyargyűlölő! Tudhatná már mindenki, hogy ez aljas hazugság, mert számszakilag se egyezik a matek, vagy 30% még a királyi vő kezében van, vagy lesz. Mekkora türk módi már, hogy leplezetlenül gazdagodik a „királyi” család minden tagja? Ilyet eddig a török, türkmén, kazah, üzbég és egyéb pusztai népeknél tapasztaltunk, de gondolhattuk volna, hogy igény az volna rá. Csatlakoztunk is valami mittomén mi türk izéhez, csak Orbanbasi életnagyságú aranyozott lovasszobra hiányzik a Hősök teréről, bár Ond vezér magyarságát már vizsgálják, hogy minden magyarok felcsúti atyjának legyen majd helye.
  3. Aki galád módon összefüggést lát azon tények között, hogy hol legel a vak komondor, hol lakik, tartózkodik, stb a nemzeth lánglelkű első emberének felesége és ezen tevékenység megvalósítására használt ingatlan tulajdonjoga között, az idegenszívű nemzetközi gyíkember! Nem is értem, hogy ez miért kérdés egy demokráciában? Először is, ott lakom, ahol akarok. Másodsorban életvitelszerűen nem ott tartózkodik. Az nem ugyanaz, főleg, hogy sokan a vesszőt se értik a szövegekben, nemhogy azt a körmönfont jogi maszlagot, amit Poltpeti és tsai ilyen esetben előhúznak ha nagyon muszály.
  4. Ha valaki kérdez valamit, bármit, akármit a fideSS és képviselői bárminemű tevékenységét illetően, az a nemzetközi karvalytőke szekértolója! Az csak a legkevesebb, hogy a kérdésre válaszolni a nemzethy érzelmű embernek nem kell, elég azt egy „elmútnyócév”, vagy annak tartalmával megegyező „ésagyurcsánymicsinát”, vagy „liberálbolsevikkomenistavagyvazze”, estleg „mérazokmicsinálnának” megjegyzéssel elintézni. Mit vitatkozó itten, teeeeee!!!!
  5. Amit meg lehet oldani okosba, azt meg kell oldani okosba! Aki ezt nem érti, esetleg azt javasolja, hogy vazze, „ha a kabátot már elloptátok, legalább a gombokat küldjétek már vissza”, az először is rémhíreket terjeszt, valamint magyargyűlölő. A magyar ember sokkal okosabb mint a többi, hánemláttyátok Lőrinc is hogy megoldotta okosba az életét?! Egyik nap gázszerelő kisvállalkozó, másnap meg vazze több milliárdért vásárol TV-t, befektetési céget, hotelt, autópályaszakaszt, papucs orrára pamutbojtot, szal egy polihisztor a csávó, kár, hogy mikor megszólal nem a kapanyél, hanem egy egész csorda birka esik ki a szájából juhászostól. Bár ezennel azonnal megkövetem a juhászszakmát!
  6. Magyar ember nem bújkál, hanem felvállalja a véleményét! Az asszony verve jó! Vigyék innen ezt az isztambuli egyezményt, vagy mit, a Julcsi is csak elesett a lépcsőn. Minden nap. Többször is. Az a rohadt vak komondor meg nem ráfeküdt a szemére így pont nem vette észre szegény asszony, hogy a bicepszemre dolgozok, oszt belelépett a hatótávolságomba. De pofa be! Visszaraktam az orrát a helyére és elnézést is kértem, szal lehet tovább haladni, nincs itt semmi látnivaló. Magyar férfiak gyűlölői! Isztambul, az meg hun van vazze?
  7. Mi az, hogy nemzetközi ügyészség? Magyargyűlölők! Nehogy már idejöjjön valami nem MAGYAR ember, vizslassa itt a jószándékú Polt Péterek zsebeit és fizethessünk vissza vagy 12 évnyi EU támogatást! Hát hová jutna így a világ?
  8. Mi az, hogy hová lett a nyugdíjvagyon? A magyar nép önként és dalolva fizette be a párt számlájára a pénzt, ami aztán szőrén-szálán átalakult nem közpénzzé. Pénztáros Lőrinc, a legtehetségesebb magyar és egyebek zsebén átvándorolva vált egyedi kisvasúttá, stadionná, persze a megfelelő és jól megérdemelt százalékok levonása után. Nem látjátok a lényeget? Beépült a mani a nemzeth kebelébe vazze, nektek hiába magyaráz pártunk és népünk magasra felkent önjelölt királya?!
  9. A családok éve, a családok támogatására, a családmodel népszerűsítésere jött létre! A „családok hálásak lesznek Don Ciccio” és lőn! Bizonyos családok nagyon is jól jártak ezzel, kár, hogy a nyelvük vége kakás.
  10. Aki a kínaiakat az országhatár túlsó, azaz nem innenső oldalán szeretné látni, az magyargyűlölő! Miközben már az egész biznisz Budapesttől Belgrádig a szerbiai „családokkal” (ott is családok éve volt) is le van zsírozva, azaz az egész vasútvonal mentén megvan már ki hány százalékot NERészkedik a kínai maniból, jöttök itt ti és már megint kérdeztek. Nem tűnt fel, hogy 10 évre titkosította a fideSS a szerződések tartalmát?! Érthetetlen balliberális rémhírterjesztők vagytok vazze.
  11. Aki szerint a kínai tezsvérektől szarét-hugyért beszerzett egészségügyi felszerelések szart se érnek, annak felhívnám a figyelmét, hogy rémhíreket terjesztenek. Igaz, hogy a maszkokat és védőruhákat csak felmosórongynak lehet használni, de soha nem volt még Agyarország ilyen tiszta! Tessék meglátni a pozitívumokat is, lett egy újabb tránszport (et al nagymamám) NER milliomos a business oldalvizén.
  12. Magyarország határain folyamatosan nő a migrációs nyomás! Ja, hogy senki se akar ebbe a lángoktól ölelt kis gyémántbányába bejönni már hónapok óta? Semmi baj, hozunk mi be százszor annyi ukránt, koreait, meg egyéb mukavállalót fű alatt! Teher alatt nő az állam, tehát ha nincs, kreálunk maguknak migrációs nyomást. Kicsit nem igazi, kicsit nem nyomás, kicsit hivatalos, de a miénk!
  13. Aki szerint itt kérem nincs kiegyensúlyozott tájékoztatás, az vak és rémhírterjesztő! Csak megkönnyítjük a magyar álompolgárok életét azzal, hogy egy adott pillanatban az összes bama, boon, szoon, whatever helyi érdekeltségű honlapon ugyanazok a nagy vezírtől – az örök világosság fényeskedjék neki - származó cikkek és részlehajlástól mentes kvízek vannak fent. Elolvassa valahol és ennyi, mára végeztünk kiskezicsókolom és már tudja is, hogy a migránsok Sorossal karöltve támadják a magyar valóságot a tőkés karvalytőke gyémántokkal kivart platformjáról.
  14. A kórház nem arra való, hogy ott mindenféle betegek heverésszenek! Ki kell üríteni ezerszámra az ágyakat, nehogy már itt a nyakunkon haljon meg az a sok ember. Mit mondassz, hogy a felszabadított ágyak töredékét se kellett kihasználni a járvány alatt? Rémhír! Egyébként senki se mondott olyat, hogy ki kell üríteni az ágyakat. Mi azt mondtuk, hogy ne feküdjön bennük senki, a kórházvezetők határoztak úgy, hogy akkor ki kell üríteni őket, holott akár gruppent is rendezhettek volna. „Hánemérted, vazze?! Beeeeeeee.......” (average fideSS szavazó megjegyzése).
  15. A baloldal gyűlöletet kelt! Nos, erre innen Zergebasztapusztáról, Zuzzerföldéről hadd nyilatkozzak má egy hegyeset. Nagyon szívesen. Felebarátaim, humanoidok! Ez nem fedi a valóságot – tehát fideSS-es rémhír -, mert mi, a magyar társadalom csendesebb fele csak a társadalom másik felének birkaságából hasznot húzó, korrupt, maffiajellegű államot fenntartó uralkodó osztályt gyűlöljük. Nem az egyszerű, megtévesztett embereket. Cserébe viszont nem nagyon szeretjük a kilóra megvásárolt embereket, a takonygerinceseket, akik a hatalomban tartják az aktuális rablóbandát. Az meg ha a különvéleményem, véleményünk bárkiben is félelmet kelt, nos az a valaki nézzen magába, hogy vajjjon miért is fosik egy alapjaiban ártalmatlan embertől. Esetleg megszűnik a NER egyenlet, ami szerint 80%-ban elvégzett munka x 200%-os túlárazás + mani zsebbe minden havernak = bekerülési költség, de ez ne legyen már baj. Ehhez nem kell semmilyen oldal, főleg, hogy az oldalasdi a mai világban már régen meghaladott fogalom. Az tény, hogy az ördöggel is képes lennék összefogni, hogy a fideSS és a nem létező párt (valami Tömjénzsót a vezére) eltűnjön a magyar életből és hogy láthassam a nagyon alacsony óriást és bandáját a vádlottak padján izzadni. Rossz ember vagyok tehát, mert a felebaráti szeretet másik ötven százalékát inkább megtartanám magamnak. Mégegyszer, ehhez nem kell, hogy valami párt vagy akármi akármit is megmondjon nekem. Van beépített biocsipem és gondolkozásra szoktam használni, tehát ez a legenda megdőlt. Főleg, hogy a hülyeség nem oldal kérdése és nem érdem. Ha valaki köcsög tolvaj, lehet felőlem főállásban Teréz anya, akkor is csak egy tolvaj. Ezért gyűlölöm ezt a pártállásosdit, mert nekem aztán mindegy ki melyik párt színeiben lop, rárohasztanám a lakatot.

A bennem nagyon mélyen eltemetett amatőr filozófus megtette amit lehet, megyek vissza gályázni. Vigyázzatok magatokra, mert az élet nem egy habos torta.

Hajrá Agyarország, hajrá mogyorók!

Szólj hozzá