2022. már 06.

Háború Európában

írta: zuzzer
Háború Európában

Nem leszek vicces. Háború van Európában. Ezt a mondatot azt hittem sose kell majd leírnom, se nekem, se senkinek se a minket követő generáció tagjai közül. És mégis erre a realtime zajló valóságshowra ébredtünk pár napja. Vladimir Kurvaanyádovics Putin meglépte azt, amire azért valljuk be, igazándiból senki se számított, hiába csörgette már a fegyvereket ez a re-Hitler egy jó ideje. Ezt emberek, úgy cuzammen benéztük.

p_fasz.jpg

Jómagam egyszerűen lefagytam, néztem a híreket, de hogy mit mondhatnék akár csak a gyerekeimnek is, arról fogalmam sincs, azaz volt. Most is csak azért ültem le a gép elé, mert olyan dolgokat fedezek, tapasztalok meg, ami mellett elmenni szó nélkül ezekben az időkben nem lehet, sőt, bizonyos tekintetben bűn.

Az egyik kedves ismerősöm, aki mellesleg fordított utat jár be mint én, azaz nyugat felől, az Egyesült Királyságból települt le szerelemből kifolyólag Magyarországon, tanárként dolgozik magyar kisvárosban. Angolt tanít a tinédzsereknek és köztudottan könnyű nyelvünkkel is elkeseredett utóvédharcokat folytat, próbálja megtanulni, hogy mi a bánat az a többszörösen képzett, ragozott szó és a többi. Mellesleg meg érdeklődik és meg is szólal például a fércbukon a csodás hazai társadalmi, politikai életet érintő kérdésekben.

Neki is már több mint transzparens az a nagy magyar mentális szarkupac, amiben létezik az ország, de azért az utóbbi héten ő is ledobta a láncot néhányszor. Bement egy nap egy osztálynyi kölök közé, akik azért már megütik azt a kort, hogy esetleg meg lehessen ütni őket és a háború körül zajlott a beszélgetés. Anyám borogass, egy, azaz egy darab diák sem tartotta az oroszokat felelősnek a kialakult helyzetért, sőt, kijelentették, hogy az oroszok a testvéreink, hogy az anyjuk húzza el a nótájukat a bordáikból kialakított gitárhúrokon!

Micsoda??? Az oroszok, mint a magyar nép testvérei??? Kedves, általam nagyon támogatott magyar tanárok, kérdem nagy tisztelettel, milyen történelmet, világnézetet tanítanak ezeknek a szerencsétleneknek? Ha ezeket a megtévesztett fiatalokat ennyire megmérgezte a királyi médiából áradó orosz propaganda, egyikőjüknek sincs annyi vér a barlangos testeiben, hogy megmagyarázza ezeknek a növendék birkáknak, hogy hogyan működik a világ?

„A zukránok tehetnek róla, mert provokálták a kedves orosz testvéreinket.” Hát apuskáim, azért néhány 56-os forradalmár és a világra szabadított kommunista őrület egyéb áldozatai forognak a sírjukban. Testvérek. Az oroszok. Nekünk.

Hadd osszam meg néhány egyéb gondolatomat is a témával kapcsolatosan, bár nem vagyok sültbolond és orosz zsoldban álló szarházi mint akik a magyar TV-ben mondják meg a magyaroknak, hogy miről mit kell gondolni, Vladimir Bazdmeganyádovics Putin szerint. Nem vagyok naív, ép elmém megőrzésének érdekében újabban maximum a nagy betűket olvasom a magyar híreket illetően, szóval nagyjából olvasgatás nélkül is levettem, hogy mi mehet otthon az állami szargyárban, amit médiának is hívnak. Persze erre a legutóbbi, MTI-vel kapcsolatos botrány csak ráerősített. Ja, a birkáknak mondom, mert úgy is ide fognak gyűlni, mint gyöngytyúk a takonyra, hogy igen vazze, van egy MTI-t illető botrány, amiről persze nulla egész nulla tized hír jelenik meg a magyar médiában, lehet utánanézni.

o_gecc.jpg

Tehát ott van a minigeci és hű padavánja a kakadufejű mocsokláda, akiknek ennyi idő alatt sikerült Szíria, meg Dél-Szudán szintjére leereszkedni és nem elítélni egyértelműen a háborút és Vladimir Botox Putint. Mindezt azért, mert .... lassan írom, hogy értelmezni tudja mindenki.... „meg kell védeni a rezsicsökkentést”. Mi a jó édes, szájbaszexualizált, redves jó ..... van?! Agresszív, izomból megindított háborúban rohanja le véreskezű példaképetek Ukrajnát és ti a redves gázotokról dumáltok?! A nagy és szabadságszerető magyar nép, ami három köbméter gázért eladja bárki, a szomszédja szabadságát. Ilyen nyomorultak vagytok, eddig láttok? Gáz bazme.... na gáz az van, a legtöbb az átmosott agyakban. Imádom a kertünk, de ha nem lesz gáz, megyek és vágom ki az összes fánkat, hogy fűteni tudjak.

Március 15-én meg kiáll a nemzetvezető és remekbeszabott beszédet tart majd szabadságról, meg forradalomról és a többi magasztos fogalomról. Aztán persze folytatja a szemezgetek, gyűjtögetek, szelektálgatok illeberális loppolitikáját. Beszél majd mini-Lenin arról a forradalomról, amit testvéreink, az oroszok vertek le, csak hogy ezt az információt legalább itt megosszam.

Az EU addig és akkor kell, ha pénzt ad, amit lehet direktben küldeni a haveroknak, lassan már egy buszmegállót se kell érte felmutatni, elég egy tábla a pusztában. Mondjuk megállót épít a Kutyapárt harminc forintból és jóindulatból, respect.

A NATO akkor kell csak, ha jó nekünk. Lesz majd persze nagy könyörgés, mikor Vladimir Elmebetegovics Putin odaér a vereckei hágóhoz és lassan tekint majd e tájra és aszongya, „továrisi igyítye Budapesta!”. Mert attól, hogy hű seggnyalója és európai beépített ügynöke, Orbán Győzovics Viktátor ott a helytartó, azért remélem tudjátok, hogy mi lesz kis hazánk sorsa. Nem egyből, nem forntálisan valószínűleg, de ukrajnai módszerrel szépen lassan és módszeresen nácik leszünk mi is és megyünk a levesbe.

Akkor persze majd megy a nagy sírás-rívás, hogy NATO gyere már és ments meg minket, a nagy szabadságharcos gázvitézeket. De most, mikor egységes kiállásra, intézkedésekre van szükség, egy NATO tagállam nem engedi át a területén egy másik NATO tagállam szállítmányát a kétségbeesve küzdő, harcoló ukránoknak. Ég a pofámon a bőr és ha eddig csak a tolvaj úristenük miatt kívántam ezt a laposféreg bandát a halálba, most már kívánom, hogy bíróságon kelljen számotadniuk hazaárulásért.

Még a deklaráltan, alkotmányilag semleges Svájc is odabaszott a ruszkiknak, ennek fényében amit ez a junta művel Magyarországon, ahogy mérgezik az országot a hazug orosz propagandával, gázzal, az egyszerűen elviselhetetlen.

Nem voltam soha nagy ukránbarát kisfiú, sokat jártam Kharkivba priznic okoból, kicsit ismerem is őket, no meg azért csak szláv népek ők is annak minden keresztjével. Most viszont nagyon szilárdan melléjük kell állnia mindenkinek, mert nem mi, hanem ők Európa pajzsa-kardja ebben a pillanatban, ők állnak Vlad Tepes, azaz Vlad Véresszájovics Putin és Európa egyéb részei között. Putin meg szarrá bombáztatja azokat a városokat, ahol a népesség legalább 30-40%-a oroszul beszél. Elképesztő és szimplán háborús bűn.

Nagyon imponálónak tartom, ahogy az ukránok kiállnak a szabadságukért, az önrendelkezés jogáért, az országuk szuverenitásáért. Ez a lényeg kedves olvasóim, ha esetleg bevettétek volna a nemzet legalacsonyabb elmeóriásának faszságait, akkor szögezzük le, hogy vagy komolyan vesszük a szuverenitás fogalmát, vagy nem. Ha létezik, akkor ha tetszik ez másnak, ha nem, a szuverén nemzet azt csinál, oda csatlakozik, oda fordul, azzal köt szövetséget, akivel akar. Nincs olyan, hogy „sérti a ruszkik érdekeit”. Ki nem szarja le a ruszkik érdekeit, Ukrajna egy másik ország vazze, nem ruszkiland, nem Szibéria, nem Jakutföld. Ukrajna vazze. Nincs olyan, hogy alsóbbrendű szuverenitás, függetlenség van, ami egy ország létének minden területére vonatkozik, amíg a nemzetközi jog keretei között mozog, cselekszik. Hol a határ, Putin majd minket is megreguláz, mert nem tetszik neki a magyar zászló színösszetétele?

Ott van Kína is sajnos a sötétben és rosszat sejtek. Szerintem most tesztelgetik, figyelik, hogy mit kapnak a nyakukba, ha lerohanják Tajvant. Amitől pedig igencsak tartok, hogy ez nem egy távoli jövőben fog lezajlani, hanem rövid távlatban. Az ukránoknak annyi ha a kínaiak megcsinálják a maguk „szuezi válságát”, mert abban a pillanatban legalábbis megoszlik a figyelem és Putin azt csinálhat majd, amit nem szégyell.

Nos, kidengedtem a gőzt egy kicsit, a szabadság másik nagy bajnoka, a fércbuk majd ír nekem megint szép levelet, hogy a Kolbászkerítésország fércbuk oldalát letiltja, mert politikai témában nyilatkozok meg, de leszarom.

Azt pedig elárulom, hogy aki április mittoménhanyadikán képes lesz erre a mini-Hortyra, Maxigázra szavazni, az nálam leiratkozott az „ésszel rendelkező magyarok listájáról” és felvétetik a „hazaárulók és egyéb elemebetegek” facebook csoportba. Uff, én beszéltem, indulhat a party �

Szólj hozzá

politika háború gáz fiatalok Fidesz Orbán Magyarország EU Európa Oroszország Svájc Ukrajna NATO Putin Swiss Switzerland O1G fideSS Viktátor