2019. okt 07.

Isten, haza, család? Anyád

írta: zuzzer
Isten, haza, család? Anyád

Latiatuc feleym ʒumtuchel mic vogmuc, avagy látjátok feleim szümtükkel mi megy megint az « istenhazacsalád » vonalon ? Csupa keresztényi szabadság!

Járkálgatnak jachtozgatni, kurvákkal bőven ellátva, mert a lopásban megfáradt családapáknak is rettentően fontos ám, hogy megfelelő keretek között tudják elverni (vagy ki? :)) a megannyi ebül szerzett jószágot. Gondoltam azért nemzeti konzultációt folytatok és egyből az érintetthez folyamodtam információért, kérdezvén, hogy vajjjon a fidesz választási győzelem esetén nekünk is bevezeti-e a « családapa » támogatást pünkösdi túrák esetére és hogy vajon mától a pornhubon lehet-e majd az összes fideszes meeting « jegyzőkönyveit » megtekinteni.

Szerintem teljesen érthetően fogalmaztam és a politikai korrektség is tetten érhető a sorokban. Erre mi történik kérem szépen földig hajló tisztelettel?? Há nem kitiltottak B Zsóti oldaláról, valamint hsz-em is az enyészeté lett! Rá egy napra meg reklamáltam a fidesz oldalán, hogy mikor jön már meg a krumpli és a száraztészta, erre onnan is törölték a hozzászólásomat. Nem értem… a népnemzethy pártunk azt hiszi, hogy csak azért, mert nem viselem a magyar címert az alsógatyámon én már nem lehetek éhes?

Na most, nézem ám, hogy a tetőtől talpig feszületekbe, Jézus képekbe burkolózó Mari nénjéknek ez hogyan jő át a zinterneten. Nem mondanám, hogy nagyon meglepődtem, de semmi, egy fél nano-ohmos ellenállást se vágott le a dolog, ez kérem a “pógárméstér úr magánügye, mijér, te nem keféltél félre, nem is vagy jáó mádzsár émbér te he!”. No meg “hájráf fidesz! Zsáóti, ne figyejjé rájuk e, ezek a liberálok nem tudnak szőke nőt se dugnyi, há még aztán a péncek igasságos elosztása, na asse megy nekik.”

borkai_zsolt-pornhub.jpgA képet a "boldoguljtatabanyan.blog.hu" blogon talàltam, szép munka :)

Ha érdekelne az ilyesmi esküszöm ledobtam volna a láncot, így viszont miután a sikítva röhögésből magamhoz térültem, vetettem egy méretes ateista keresztet az egészre, az országra, de leginkább arra a “többségre”, akik szerint ez így ebben a formában normális és elfogadható. Menthetetlenek vagytok vazze…. A nemzeti anyátok rendszerét!

A végére feladok nektek egy szöveges feladatot, a megfejtéseket szeretettel várom:

“Zsolti polgármester Győrben. A polgármesterek nem tartoznak a legrtosszabbul fizetett közszolgák közé, de nem keresnek annyit, hogy kurvázni tudjanak a keresztényi erkölcsök elvárásai szerint. Mivel ezt a helyi NERhez köthető vállalkozók nem nézhetik tétlenül; hány millió forinttal kell kistafìrungozniuk Zsoltit, hogy nyugodtan felszìvhassa az ETO stadion kezdőkörét odaadó hölgytársaságban (szakszóval “kurvák” társaságában), rendszeresen, lehetőleg jachtok fedélzetén? Közalkalmazotti bértábla használata engedélyezett.”

Szólj hozzá

politika választások tolvajok pornhub Fidesz Borkai Zsolt Borkai Gyôr Magyarorszàg