2022. már 23.

Meg majda izé, he... mongyad má... a zorbán, na majd az tuggya

írta: zuzzer
Meg majda izé, he... mongyad má... a zorbán, na majd az tuggya

Azt szeretem az internetben, hogy túl sok erőfeszítésembe nem kerül, hogy bármilyen témában egy általában hellyel-közzel átfogó képet alakíthassak ki magamban. Sőt, sok dolog az arcomba mászik. Persze ehhez a biokomputerre is szükség van, mert sajna manapság rengeteg az álhír és a sikítós baromság is a felhozatalban. Most például a magyar társadalom egy jelentékeny részének agyát boncolom élve, bár amit látok az elég elkeserítő.

Nem fogom most a sok baromságot egyenként kielemezni, de álljon itt néhány állítás a részemről, amit manapság szűrtem le nemzettársaim hozzászólásait és egyéb megnyilvánulásait olvasgatva. Mert mi magyarok, azt IS jobban tudjuk! A szokásos, akinek nem inge, ne vegye magára., tudom azok fognak véresszájúan kommentelni, akikről írok.

Természetesen ha bárminemű vitatéma van két ország között, akkor arra az a megoldás, hogy odabaszunk néhány rakétát, meg átküldjük hozzájuk váratlan látogatásra a hadsereget. Háhe, mit szívóztak ezek, nem mindegy nekik, hogy Oroszország vagy Ukrajna van a térképre írva? Ott, abban a nem itt, hanem ott országban élnek ám nemzetiségek is, sőt, van amelyik számarányában elég jelentős. Nos, mivel a helyiek váltig állítják, hogy az országukat Nemoroszországnak hívják, így esetleg, netalántán nem az év 365 napjából 278-at Moszkvában töltő Putinbábokat akarnak kormánynak és miniszterelnöknek erre egy felelős államférfi és ország csakis lakótelepek lebombázásával válaszolhat. Mert ugyanmár, mi az a 120 gyerek aki meghalt, vannak ezek annyian, mint az oro... izé, ukránok. Meg majda izé, he... mongyad má... a zorbán, na majd az tuggya.

Meg egyébként is, micsoda náci tempó már, hogy egy választáson több jelölt közül is lehet választani? Az az izé, a földre húzott vonal meg, ki nem szarja le? Milyen határ? Ha az oroszoknak nagyobb tankjuk, nagyobb rakétájuk van, jogos, hogy nem az asszonyt idegesítik a robbantgatásukkal otthon. Ott a szép Majdnemoroszország nyugatra, faszán lapos, oszt lehet ellövöldözni az évtizedek alatt összegyűlt muníciót. Illlen nálunk is van Bivalybasznádon, úgy hívják Céllövölde. Ott is eltéved néha a gollló, hát itt meg ezek az izgága ukránok beleugrálnak, meg odabújnak az idióták, ahová Iván éppen lűni akar. Hádeez itt most hogy? Meg majda izé, he... mongyad má... a zorbán, na majd az tuggya.

putorb.jpg

Meg egyébként is a nemzetiségi törvény, meg Bandera szobor. Hát persze! Miként reagál erre egy magára valamit is adó nem diktatúra, (meg lehet nézni Navalnij is csak 9 évet kapott, holott, azanyjaistenit! Maris, ki ez a Navalnij?) bizonyítéknak ott a tény, hogy Vladimir csak vagy 98%-ot kapott a legutóbbi „választáson”? Tutter vazze, hogy ráküldi az ország összes helikopterét meg vadászgépét a szomszédra! Mi is ezt csináljuk vazze otthon Taksonylepőcében, beszólt a szomszéd? Qurra anyját, megmérgeztem a kutyáját. Végre jól megmondhatjuk a magunkét ezeknek a fasiszta ukránoknak, mert nálunk aztán nem volt, nincs és nem is lesz nácizmus, mert ha bent van a parlamentben, az má nemaz, csak gáz legyen az istenit. Ha máshol nem, akkor Auschwitzban, az a zsidóknak is bejött én meg azokat nem szeretem, mert mindenről a karvalytőke tehet, de nem vagyok ám antiszemi... mi? Maris, hogy van az az.... antiszenilista, ez lesz az na! Meg majda izé, he... mongyad má... a zorbán, na majd az tuggya.

Ott van persze az a jó kis rezsicsökkentés. Csak a vak nem látja, mert nem akarja, hogy beindult a bombáért energiát mozgalom. Viktor – hogy az örök világosság fényeskedjék neki – a Kárpátok daliás legmagasabb törpéje, délceg mellét a sztyeppei szélbe feszítve védi az országot a galád ukrán, brit, ír, francia, német, olasz, svájci, norvég, finn, lengyel, észt, lett, litván és valahány név még a naptárban áruló nemzettel szembe, akik hátba, főbe, alá, fölé, közbe, rá, ki, be széttámadják a nemzeti öntudat ezen kicsiny, önmagával többszörösen is határos Csakmagyarországot. Öntudat is van kérem a világon, mi meg nagyon szeressünk ám ilyen kis görcsök lenni a világ vádlijában kérem szépen. Vittem is minap vazze egy bazi nagy molinót, rá volt írva, hogy aszongya „PAKSZ”. Először aszittem, mert a Bözse nem magyarázta el, hogy így írják oroszul, hogy Paks, de mondta, hogy ez azt jelenti béke. A Dezső csinálta, szerintem fasza lett, pedig szerintem úgy írják, hogy „PÍSZ”, az meg intellligensül van. Mindenki ellenünk van a szír, indiai, ... tezsvéreinket kivéve, szal kinemszarjale, hogy lövik a szomszédot? Minek ment oda? Válasszák meg ott is Orbán Viktort – áldassék az Ő csupa nagybetővel írandó neve - miniszterelnöknek oszt megvédi őket még a Covidtól is. Kérdeztem is a szomszédot, hogy hallott-e bárkit panaszkodni a faluból, azok közül, akik állítólag Covidban haltak meg. Ugye hogy ugye! Egy szavuk sincs. Mese az egész. Meg majda izé, he... mongyad má... a zorbán, na majd az tuggya.

Szerintem egyébként sincs semmi háború, megrendezett az egész, néztem ezt a videót Putinnal, hogy ezt mondta meg azt mondta, de nem is úgy nézett ki mint ahogy kinéz. Ez az álputin nem olyan sármos, jóképű és jóindulatú, mint a képeken. Az ukránok kiásták a halottakat a temetőből, oszt ilyen videókat forgatnak, hogy márpedig őket lövik, holott csak a házfelügyelőség nem tartja karban a bérházakat. Lehet, hogy az álputin is egy halott volt?Orbán már rég odaadta volna a tendert, vagy mit valamelyik nagyon tehetséges emberének, asszem valami Mészáros, oszt a csapból is vodka folyna. Háború? Hol? Én voltam katona 30 éve, ha akkorával lőnének az oroszok, aztat mi hallanánk itt Takonyhalápgerincesen, nekem ne magyarázzanak, azok színészek, lufibombával. Meg majda izé, he... mongyad má... a zorbán, na majd az tuggya.

Ha valami hótziher, akkor az tutu ziher, hogy nekünk most az oroszok mellé kell állnunk, mert gáz. No meg mindig is bejött a múltban is, ha ilyen kemény emberek mellé álltunk mint Putin. Biztos majd visszaadja nekünk a Magna Hungáriát, itt a történelmi alkalom. Mi baj lehet? Meg majda izé, he... mongyad má... a zorbán, na majd az tuggya.

Szolgálati személyeskedés: Növekedéshiányos görcs, megvagyok a szokásos baromságaid nélkül is, ne vetítsd ki rám a fóbiáidat és kisebbségi érzéseidet. A kutyaharapást szokták szőrével gyógyítani, a kúrmánypárti szarságokra a kúrmánypárti sajtó faszságai nem alkalmazhatóak mint bizonyíték. Ha valakit meg aljasnak nevezel, legalább azt ne próbáld elhitetni vele, hogy ő kezdte a személyeskedést. De te ezt úgyse érted.

Zárul Miki mókatára

Szólj hozzá

vélemény magyar háború war bombázás Fidesz Orbán Magyarország Európa Oroszország Svájc Brüsszel Ukrajna Russia fake news Putin Suisse fideSS koronavírus