2022. jan 07.

Kedves vezető!

írta: zuzzer
Kedves vezető!

Kedves Vezető!

Nagy-nagy örömmel fogadtam kedves sorait, gondoltam, ha arra is van ideje, hogy nekem és első szavazó lányomnak is külön ír néhány igen érdekes gondolatot, akkor talán arra is lesz ideje, hogy ezen levemet is elolvassa és kielemezze kormánya nagytudású tagjaival együtt.

Nos, levelem igazi apropója az, hogy meglepődtem mennyire nincs tisztában azzazl milyen és hogyan zajlik az élet itt a messzi távolban, a mumusok földjén, a rothadó nyugaton. Megmondom a zőszintét, én meg voltam győződve, hogy még a legnyomorultabb banánköztársaság vezetésére is az éppen a környéken tartózkodó félbolondot választják meg a totál bolondok, de levele ennek az ellenkezőjéről győzött meg, döbbenetemre a Magyar Köztársaság birkacsordájának kegyelmibű felkent önjelölt királya a legalapvetőbb ismereteknek is híján van a világról.

Azaz, ha nem lennék meggyőződve arról, hogy köztörvényes módon, előre megfontolt szándékkal tetszik uszítani az agyatlanok sötét tunya tömegét, akkor még azt is hihetném, hogy szimplán és rendkívül bosszantóan tájékozatlan. Ezt viszont egy ilyen korszakos elméről, mint Ön, inkább nem tételezem fel, tehát marad az uszítás, elkenés, családja, sleppje, nercegek és nercegnők érdekében végzett gyalázatos szarkeverésének a ténye.

Kevéssé sem tisztelt miniszterelnök „úr”! Apropó, úgy vagy te úr, mint én üvegestót, remélem te is valahol egy messzi, baráti országban fogod leélni az életed hátrelévő részét, mint példaképed Horthy. Kivel kell már megint harcolni?! Ki veszélyezteti már megint magasan művelt nemzetünk piros-fehér-zöld kokárdával kivert, tetőtől talpig attilába csomagolt lelkét és "kútúráját"?! Már úgy értem azon kívül, hogy megkérdezik, hogy hová lett a lóvé gádzsé? Loptok, csaltok, raboltok délben, este, reggel, folyamatosan. 

Egyet elárulok neked, te felcsúti grundokon kifejlődött idegen létforma, futballnyelven, hátha úgy átmegy. Akkora öngólt lőttél ezzel a levéllel apám, mint az a szerencsétlen szlovák gyerek a Videoton színeiben néhány éve. Izomból, helyezve, fel a ficakba vazze. Külföldön élő és külföldön – sőt! Nyugaton, hogy a kedvenc szitokszavad használjam - született embernek akarod te megmagyarázni, hogy amit ő lát és megél az nem úgy van és az a kis ideggörcs rendszered a követendő példa?!

turkish_kozmondas.png

Haver, azt tudom, hogy neked már régen elgurult a gyógyszered, de hogy ilyen mélyre ment az ágy alá, azt nem gondoltam volna. Persze, majd rohanunk rád meg az istenverte álszent, urambátyám rendszeredre szavazni, mert 1953-ban kommunizmus volt. #kinemszarjale Tudod, aki egy kicsit is élt ember módjára nyugaton, esetleg be is épült az itteni életbe, az libabőrösen borzong, amikor a hűbérbirtokodként irányított szegény hazánkra gondolunk. Nem a világ egyik legszebb országa a hunyó, hanem a te és kegyeltjeid által szétzüllesztett szarkupacra, bővebben közéletre, gazdaságra, egészségügyre, oktatásra gondolva. Élősködők.

Lószart cimbi, nincs is ibolya, küldhetsz te olyan levelet, amilyet akarsz, attól még az maradsz, amely kategóriát szegény nagymamám annó a tróger szóval képezett le. Egy felcsúti talpas csaló, aki eladta a birkáknak a füvet, amin állnak.

Földig érő lenézéssel,

Zuzzer

Szólj hozzá

vélemény politika magyar külföld választások vezetés Orbán O1G Viktátor