2019. dec 16.

Mindmeghalunk

írta: zuzzer
Mindmeghalunk

Mostanra lett tele a hátizsákom, pedig fegyelmeztem magam keményen.

Csak azért nem árulom el, hogy hány éves vagyok, mert akkor megtudnátok, hogy 50. Ez egy komoly szám, bölcsebb, jobb ember, vagy akármiképpen több mint mások ettől nem lettem, viszont egyre inkább érzem, hogy valami nem kóser a világban. Valami olyasmi, amiről az életben nem gondoltam volna, hogy időnként ennyire fogja csípni a szememet.

Elég régen meg vagyok egyébként róla győződve, hogy mi, emberek, csak vírusok, vagy baktériumok vagyunk Földanya testén, amit aztán majd jól leráz magáról és nyom nélkül eltűnünk a …ba. Manapság egyre több erre utaló jel van, nem én találtam ki és nem csak én látom, hogy rohanunk a végzet felé ezerrel. Most éppen nem is a bolygórombolásra gondolok, hanem a mentális leépülésre, aminek példáit nap mint nap láthatjuk.

what-if-its-a-hoax-56a74f4c5f9b58b7d0e8f300.jpgTehát….. Kedves férfitársaim (bár a hölgyek egy része is idevehető lenne)! Pár héttel ezelőtt még röhögtem azon a poénon, hogy Ausztráliában segélyvonalat akarnak létrehozni a Gréta Thunberg jelenség hatására meghasonlott férfiak számára. Aztán mostanában meg nézem, ahogy egyes emberszabásúak mit meg nem engednek maguknak egy kislányt illetően. Nevezik mindennek aminek lehet, állítják Hitlerrel párhuzamba, hogy csak néhányat emeljek ki az össznépi hányadék tengeréből. Veletek meg mi van vazze? Az asszonynak fáj a feje két éve folyamatosan és a jobbkezetek már elfáradt? Jöttök itt, hogy “… meg a mögötte álló körök”. Milyen körök vazze? Ez nem Pataki Attila nevű fideszgyökér a maga körével, hanem egy kislány, aki kimondja azt, amit kell, provokálja azt akit kell. Ki áll mögötte? Hát a családja, meg egy halom olyan ember, akinek nem csak azért van a fejében agyszövet, hogy azt a fene nagy lyukat kitöltse, hanem azért, hogy gondolkodni is megpróbáljon vele. Azok, akik a világ legegyszerűbb diagramjait értelmezni is tudják; emlékeztek még az általános iskolára? X tengelyen az idő, az Y tengelyen a hőmérséklet…. Azok, akiknek számít mi lesz a gyerekükkel, meg azok gyerekeivel, ha ez a nyomorult világ a Ti legyingetéseitek hatására a fejükre omlik. De ha lenne is mögötte valami titokzatos háttérhatalom, Soros György, vagy maga a Télapó… leszarom, ha a téma fontos és igaz. Az igazság nem attól függ, hogy ki mondja – azaz egy hely van ahol ettől függ, egy lángoktól ölelt kis banánköztársaság -, hanem attól, hogy igaz-e, vagy sem. Ti meg ki vagytok bukva, mit bukva, borulva attól, hogy egy kiscsaj az orrotok alá nyomja a büdös zoknit, mondván, hogy ez a zokni vazze büdös. Hámerőtám irányíccsa a nemzetközi karvalytőke… Az….Magasról teszek rá, mint minden egyéb gondolkodó lény, még ha így is lenne, mert pont azt mondja, ami van. Ebből van ma kevés, olyanból, aki a szart szarnak hívja, a virágot meg virágnak. A ti politikusaitok, a mi politikusaink is hej, ráérnek arra még, miközben klímaváltozás ügyében tartott szavazásuk közben elönti a víz a városházát.

Az meg miféle érv már, hogy túl messzire megy, meg az ellenkező hatást éri el?! Heribert és társa többet fog szemetelni, mert valaki lecseszte, hogy egyáltalán nem kéne szemetelni?

Titeket Jenőkéim másként nem lehet megszólítani, bele kell verni az orrotokat a kakiba, hogy máskor esély legyen arra, hogy nem szartok a perem alá.

Az ing tulajdonjogának és az ing viselésének összefüggését elemezzétek mielőtt kiderül, hogy nem vagyok rendes ember.

Szólj hozzá

Greta Thunberg klìma