2018. feb 02.

#Metoo? Szerencsére nem

írta: zuzzer
#Metoo? Szerencsére nem

Vannak olyan aktuális témák, amiket kerülgetek mint ló a fagyos tököt; írnék én szívesen mikor rám jön, de írásban nagyon nehéz pontosan visszaadni azt amire gondol az emberfia, lexikont meg nem akarok írni. Tehát, ha valamit lentebb nem értessz, inkább kérdezz, szívesen válaszolok. Nos a #metoo mozgalom kapcsán csak kibújik a zsákomból a szög, jobb kint mint bent.

Tehát röviden: pont az történik, amitől tartottam, ismét átesünk a ló túlsó oldalára. Értelmes embernek azt sokat ragozni nem kell, hogy a Weinstein-féle köcsögöket rács mögé kell juttatni, hogy a lakat is rájuk rohadjon, de valahol a józan eszünket is meg kellene őrizni közben. Annak, hogy szavakért, nézésért feszítünk virtuális keresztre embereket, nem csak értelme nincs, de én a legsötétetebb cenzúra felé való elmozdulásnak értelmezem. Hagyjuk meg ezt a munkahelyeknek, ahol már most is csak derékszögben lehet közlekedni, miközben arra koncentrálsz, hogy az esetleges nőnemű kollégád nehogy észrevegye, hogy észrevetted hogy nő....

Azt hiszem kábé 20 éves koromig engem is be lehetett volna börtönözni béna, szexista dumáért, sőt, ki tudja, lehet olyan is volt, hogy unwanted touch mikor karon fogta az emberfia a másik ember lányát mondván “szasz gecó, teccő, kő kóla?” Ezenkívül szex témájú idióta vicceket is mesélek néha, amiben a nők néha szőkék. Na most álljon már meg a fáklyásmenet, mert azt értem, hogy ez talán nem überfasza, de szerintem nem is főbenjáró bűn. Például az értelmes csajok ilyenkor konkréten pofán vágtak, mert igaz nem vagyok szép, de legalább csúnya, így a gondosan kidolgozott csajozós szövegeimmel is nagyon-nagyon mérsékelt volt a siker.

Nem túl régen egy koncerten egy csaj végigtapogatta a seggünget, de nem állt meg a Föld a forgása. Tehát véleményem szerint, túltoltuk Béláim! Ahogy tapasztalom nem csak én látom így, hanem például pár száz francia színésznő, írónő és egyéb female artist. Nyílt levélben szólaltak fel a férfiak démonizálása ellen és a csábítás jogáért. No ezzel kapcsolatosan meg nem csak véleményem van, hanem kérdésem is.

Azok a hölgyek, akik – nagyon helyesen – szépen és szexin kiöltöznek, sőt, néha provokatívan ki is pakolják a polcra az árut, vajon milyen célból teszik ezt? Megnézhetem, vagy nem nézhetem meg? Ha nem, akkor mindek rakta ki? Megannyi dilemma, amit egy férfi nem érthet.

Teszem azt akad a környéken pár facér pali és ők harapnak a csalira és esetleg megpróbálnak becsajozni, hülye szöveggel indítanak, nos ezek egyből zaklatnak? “Má megint és mindegyik csak a mellem bámulja, fújj! Há minek nyomod a szemembe vazze?” Lófaszt, nincs is ibolya. Azt teszik, ami a figyelemfelhívás célja, ráharapnak a csalira. Ha nem tennék, akkor az említett hölgyek igen komoly százaléka kerülne lelki válságba, venne még több Cosmopolitant, hogy megértse miért nem közelednek hozzá a férfiak. “A lelkemért szeressen”… bla blah bla…. almát is külcsíny alapján választ először az ember, csak aztán gyűjt tapasztalatot az ízéről és szereti meg a fajtát.

Komolyan mondom fogalmam sincs milyen társadalomba fognak a gyerekeim belefelnőttesedni. A lányomtól írásos nyilatkozatot fognak kérni azért, hogy megszólíthassák? A fiamnak vérmintát kell majd adnia mielőtt elhív egy lányt randira? Errefelé haladunk, a nyugati ún. haladó világ kezd behátrálni egy kis zsákutcába, ahol lassan semmit se lehet majd csinálni, tilos lesz a flört, alkohol, cigi, kisbugyi, fedetlen boka, ésatöbbi. Ez pedig a burka világa, nem a miénk.

Nemhiába alkotta meg anno valaki a mondást, hogy a pokol felé vezető út jódindulattal van kikövezve. Mégegyszer: nem a köcsög, erőszakos szarháziak világát kell fenntartani, hanem egy normális világot kell teremteni. Ahol akit sérelem ér kapjon jogorvoslatot, ahol a hazug, korrupt politikusok, erőszakos akárkik börtönben rohadnak el. Ahol mindenki úgy neveli a gyerekét, hogy annak eszébe se jusson nőkkel erőszakoskodni. De ehhez az út nem extremitásokon keresztül vezet.

Az őrültek kis csendes zárt intézményében, (ahol nem a bolhából gyártják az elefántot, hanem az átlagember sík hülye) az ámérikai egybesült állatok hazájában meg mi a hír éppen? Y krokoszóma bulizgatott X kromoszómával. Felmentek a pali lakására, aki dugni akart (ejj, de meglepő). Néni nem akart dugni és mondta. Férfi erre aszonta - a néni szerint is -, hogy Ok, no dugás, lehetne-e egy kis orál? Lett, néni szerint is magától, zéró kényszerrel, oda-vissza petting is. Namost barátnőnk írt utána sms-t, hogy nem esett neki jól (nyelvmunka! Barátaim, nyelvmunka!) Férfi esemese: bocs, mondhattad volna bazme! No a nő ezt persze azonnal hashtag metoozta, a pali veszti elfele az állását és mindenét. Na ez amit a ló és az ő túloldala témában megjegyeztem. Azért álljunk má meg a kutya teremtésit! Mi volt a baj, nem volt bélyeggyűjtemény? Cica, mit hittél mi lesz, gyónás és szenteltvíz? Akartál szexelni vagy sem? Honnan olvasta volna ki a pali az igazi gondolatodat, ha nem mondod? B+... Mielőtt valaki ezzel jönne, nem áldozathibáztatást követek itt el, mert.... NINCS áldozat, csak szar szex.

Kedves hölgyek, hadd nyithassuk már ki előttetek az ajtót, bókolhassunk ha szépek vagytok, hadd gondolhassam már pèldául azt, hogy egy 100 kg-os díjbírkózó, vagy súlyemelő hölgy alkata nem nőies, hogy vannak sportok, ami nem biztos nektek való (de csináljátok, ha akarjátok, viszont cserébe én megígérem, hogy nem leszek ritmikus sportgimnaszta), mert az veszik ki belőletek általa, amit mi férfiak szeretünk, a nőiességetek. Hagyjatok minket férfinak lenne, fizetni az étteremben, megjavítani a csapot, felemelni a cementeszsákot. Néha a szexet is elcsesszük, lehet veletek is történt már ilyen J

Viszont kérem, sőt követelem, hogy ha valaki erőszakos bűnt követ el ellenetek, akkor azonnal jelentsétek a dolgot! Ne maradjon titokban egyetlen erőszakos, bunkó tapír neve se.

Szólj hozzá

#metoo