2021. nov 25.

Kanparipa pipilője a popójukba!

írta: zuzzer
Kanparipa pipilője a popójukba!

Gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy az utóbbi időben eltűntem mint szürke szamár a ködben, nem volt se szándékos, se tervezett, se semmi komoly ok nem áll a háttérben, ha csak az nem, hogy vizet hordani az óceánba, homokot importálni a sivatagba egyre kevésbé szeretek. Azt nem mondhatnám, hogy írni nem írok már sose, tele a gépem félig-meddig megírt dörgedelmekkel, de ezek manapság megmaradnak köztem és a billentyűzet közt.

Általában ülök, olvasom a világ, jelenlegi és volt kis hazám híreit és mivel meggyőződésem, hogy cuzammen rohanunk a vesztünkbe mint emberiség, nincs kedvem ezt a negativizmust meg is osztani veletek. Mindegy, ma kivételt teszek és ezt vehetitek fenyegetésnek is.

Tüntetnek az agyatlanok éppen minden ellen és lehetőleg mindenütt. Nem azok vannak az utcán egyébként, akik csak két lehetőséget látnak maguk előtt, vagy visszatérünk a covid előtti életünkhöz, vagy éhenhalnak, mert nem tudnak a szakmájukban dolgozni, hanem főleg azok, akiknek a föld is könnyű lesz majd. Az unatkozó, partygoer köcsögdudák. Extrém esetben inkább gyorsan mint lassan, de a kórház is jó terep néhány magas nézettségű tik-tok videó készítéséhez. Persze kivétel nélkül az összes olyan barom, aki a szopott pénisz rossz oldalára kerül a fertőzést illetően megbánja bűneit a halálos ágyán, sőt, oltásra biztatja a családját, de ez már senkit se érdekel. A haverok megvonják a vállukat és mennek vissza a covid partyra megfertőződni.

Nézek egy videót, kivágja a fejemben a biztosítékot és ismét megerősíti a hitet bennem, hogy ha néhány országba ledobna a sors manapság, nem sok időt töltenék a börtönön kívül. Bácsi hörögve ül a kórház betegfogadó részén és egy orvos, valamint egy nővér guggol előtte és magyarázza, tanácsolja, kérleli kétségbeesetten, hogy be kell feküdni, mert már most sem tudnak neki semmit se garantálni, de úgy még lenne esély. Balról mellette meg a legundorítóbb emberszabású antivaxx féreg ordítja, hogy „be ne feküdjön, akkor biztosan meghal”, mert leeresztik a vérét, beleültetik billgéccet, tudomisén mit, mindezt egy kibaszott bibliával nyomatékosítva. Próbálják elhallgattatni, de tenni ellene semmit se tudnak, szólásszabadság van. A bácsi hazament, két nap múlva meghalt, a gecó meg azóta is ott héderel a kórház recepció részén és ordibál az emberekkel, akik szarabbnál-szarabb állapotban jönnek be, mert ... szólásszabadság van. Hát vazze, valami ilyen féreg az én családom közelébe tenné a lábát, aznap reggel szart utoljára. Ott ütném agyon a nyomorultat azon hevenyében. De nem, a demokrácia alapja annyira a szólásszabadság, hogy bárki szabadon terjesztheti beteg elméjének férges faszságait. Én meg abban hiszek, hogy van az igazság, meg van a hazugság és hazugsáégot nekem senki se propagáljon a szólásszabadság köpenye alá bújva. Szerintem tudjátok, hogy a szabad világ mely országában készült a videó.

virus.jpg

A másik oldalon meg amin tényleg csak sírni lehet, kommentelni már nem, mikor szakmabeliek, doktorok (szigorúan NEM virológusok) osztanak tovább elmebetegségeket a fércbukon és egyéb platformokon. Nekem erről is elég sarkos a véleményem, a hikpokrateszi eskü kitételeit alkalmazva, örökre eltiltanám őket az orvosi hivatás gyakorlásától.

Máskor meg mint hírkatasztrófa turista, magyar híreket szemlézek.

Jön Kakadu és felelőssége teljes tudatában, az ilyen beszólások falat rengető rizikójával mit sem törődve azt mondja: “ Orbán Viktor a legdemokratikusabb vezető Európában.” Hát apám ez akkora mondás, hogy azóta a TEK teljes személyi állományát kirendelték, hogy tartsák a plafont, mert a magyar beton igaz nem erős, de legalább gyenge. Ilyenkor általában a művelt angol szerinti “speechless” állapotban kerülök mint megannyiszor az utóbbi circa 10-12 évben, mert olyan szintű kommunkáció ez kérem alássan, hogy értelmes ember erre mondani se tud semmit. A minigeci mint Európa legdemokratikusabb vezetője… a kedves vezető, akitől Rákosi elvtárs, pajtárs, bajtárs sírva könyörögne a receptért, hogy “he, uramelvtárs, mitkék tenni, hogy örökre bebetonozzam magam meg a pereputty szerencséjét itt Birkaland-en?” Megint el kell sütnöm, amit anno tán vasmunkás mondott a diósgyőri lelátón, mikor a Gyufa szétcifrázta 3 méterről a kapu mögötti lelátót: “eszemfaszom megáll!”

virus_2.jpg

Hát hol kezdjem te nagyon egyszerű, elmeháborodott jachthuszár?

Talán ott, hogy nektek az a nagy szerencsétek, hogy ez a béna kacsa EU nem basz az asztalra és zárja el a pénzcsapot? Hogy nekiáll Titeket vizsgálgatni, ahelyett, hogy az EU területéről is kitiltaná a korrupt, maffiózó fajtátokat? Hatvani pusztai “majorság” x milliárdért a miniszterelnöki fizetésből? Kósa Lajcsi meg a vándormilliók? Ahol a legnagyobb magyar cég elnöke az országot se tudja elhagyni a feje felett lebegő letartóztatási parancs miatt? Egy dolog miatt egyébként kalapom leveszem és elismerem az eredményeiteket. Mikor odakerültetek a húsos fazék mellé még csak nem szerettetelek benneteket. De vitathatatlan, megtanítottatok gyűlölni. Ordítok mint egy félidióta, ha havonta egyszer véletlenül odakapcsolok a TV-n az egyetlen nálunk is fogható magyar csatornára és véletlenül a ”””híradó””” fedőnéven futó propaganda hablaty megy. Most meg ahogy látom megvan a házi Göbbelszetek, egy centire vagyunk a könyvégetéstől, csak a führeretek szavára vártok.

Én egy feltűnően kompromisszumra hajló ember volnék, gondoltam megvizsgálom már létezik-e az SS-ben, sorry, FideSS-ben bárki, akárki, akinek akár egy gondolatával is fenntartások nélkül egyet tudnék érteni. Nem vagyok viszont szerencsés ember, mert egyet se találtam. A ti fajtátoknak most már konkrétan az eltűnéséért imádkoznék, ha lenne bárminemű affinitásom bármelyik képzeletbeli barát felé.

Na, hány szavas volt ez az utóbbi paragrafus? Nem szeretnék többet felmondani a ballib propagandából, mint amennyiért gazdám, Soros György megfizetett. Nos az előző mondat gyönyörűen, már-már origósan hangzik és biztosak lehettek benne, hogy sokan el is hiszik. Ilyen elmeháborodottakkal vitatkozzak?! Putain de merde.... na ezért sem írok manapság.

Szólj hozzá

vélemény politika svájc álhírek Orbán Svájc Diósgyőr vak komondor Switzerland Suisse Magyarorszàg Demeter Szilárd O1G Viktátor Covid-19