2020. júl 29.

Viszlát index, lesz másik!

írta: zuzzer
Viszlát index, lesz másik!

Sziasztok magyarok, mi több, véreim! Mondhatnám akár, hogy jó reggelt Vietnám, de az hazugság lenne. Há mi a fészkes fenét csináltok Ti itt kérem szépen?! Kiteszem a lábam a kies, de legalábbis földrajzi értelemben dimbes-dombos elsődlegeshazámból, erre Ti elássátok az indexet, meg hasonlók.

Most mit tegyen az ilyen szerencsétlen blogger mint én, akinek első, a blog.hu-ra írt bejegyzése is már a blogter menekültekhez szólt, mert áldásos tevékenységemet igazándiból ott kezdtem el. Oda is veszett x évnyi posztom, az írásbeli múltam több évnyi tanúbizonysága; odalett megannyi pinabajszos Orbán kép és néhány igazán ízlésesen fikázó fideSS poszt, bár akkor még nem tudhattam, hogy majd minden ember hoz egy másik birkát.

Anno letöltöttem valami istenverte formátumból a posztjaimat onnan, de hiába bombáztam bravúrosan megfogalmazott leveleimmel a blog.hu-t, nem sikerült áthozni a betyárbútort, a file meg a régi asztali gépünkkel együtt behalt. Akkor sokat sírtam (nem), hogy ennyi volt messzeringó fiatalságom, de aztán inkább elkezdtem ide is hülyeségeket írni, hogy régi és új rajongóim “édesanyád térgyi kalácsa”-val kezdődő és “qrrrva anyádat” jókívánságainak, valamint a ma már öntudatom szerves részét képező “liberálbolsevik” jelzőknek megfelelhessek.

No, hát akkor most menjek, vagy maradjak? Nem vagyok internetileg képzett blogterrorista, így fogalmam sincs, whether akkor most engem a Bodolai az indexel együtt a földdel egyenlővé tett, vagy nem?! Dilemma, mert az indexben és bennem rengeteg a közös és most nem legendásan gyenge hejjjesírásomra gondolok, hanem az eszmeiségre. Arra, hogy ugyanúgy ekézték adott esetben Hagyó Miki Nokiás dobozát, mint Pénztáros Lőrinc mesebeli meggazdagodását. Röviden ennyi, nekem nem kell más, csak az igazság megmutatásának igénye. Ha meg valami perverz okból az érdekelne, hogy Orbán Viktor merre járt és mit gondol a csillámfaszlámák nemi életéről, akkor megkérdezném őt magát, nem kell minden áldott nap, az összes propagandalapban a pofámba tolni a jólszabott minióriás leszakadt könnyzacskóit.

bodocs.JPG

Mondjuk, ha meg közben a blog.hu átalakul origoszerű szar- és szemétlerakóvá, akkor talán jobb is ha maradok itt. Vagy felkeményítem egy kicsit a híg fost, vagy a portál legelnyomottabb, állandóan külföldön állomásozó, előretolt liberális alvósejtjeként belülről fogom lebontani a rendszert. Vagy a helyesírási szótár 72-ik kiadását.

Ott van még maga az ügy, azaz a szokásos, a magyar lakájmédia folyamatos épülése, az index beszántása. Mondjuk lehet kicsit különutas a véleményem, de mint sok minden az életben, semmi sem fekete és fehér, hanem van szarszürke és mozdonyszőke árnyalat is a palettán. Nos, be kellett-e az indexeseknek gerinces emberhez méltóan baszni maguk mögött az ajtót? Abszolúte, csak nem most. Vagy sokkal korábban, vagy kicsit később.

Lássuk a kiváltó okot. Én elolvastam ennek a Bodolai izének a fércbuk posztját is, mivel nem volt nyilvánosra állítva, egy képernyő mentett verziót láttam és ha lebontom róla a hátteret és szimplán azt nézem és feltételezem, hogy tényszerű abban amit állít a business oldaláról, akkor nincs mást mondanom, mint hogy munkáltatói oldalról megléphető volt Dull menesztése.

Leszögezném, hogy mivel a csávót köti a titoktartási nyilatkozat, fogalmam sincs, hogy tudna-e és mivel riposztolni a Bodolai féle verzióra. Nos, bemegy a csávó az igazgatósági ülésre, hall ezt és mást, majd lenyomja a drótot akár akaratlagosan, akár nem a 444.hu-nál dolgozó régi haveroknak. Nos olyan komoly cég még nem létezett a Földön, ahol ennek nem útilapu lett volna a vége. Üzleti titok, kicsi, nagy, nem számít, például az én cégemnél is helyből Kambodzsáig repül az illető hasonló esetben. Etikátlan eljárás másrészről. Ezt majd akkor át kell értékelnem mikor Dull hozzáteheti a sajátját.

Véleményem szerint a rájuk nehezedő és évek óta növekvő, elfogadhatatlan kormányzati és kormányzat seggkinyalói oldalról érkező nyomás érett olyan robbanóeleggyé mint George Floyd esete az Egybesült Állatokban. Hős volt az a fickó? F..om, egy elég terjedelmes priusszal rendelkező egyén volt, akit állatként leölt egy rendőr, ami meg nem hogy elfogadhatatlan, hanem valami totális és zsigeri félreértése annak, hogy a rend és annak az őre mire lett kiképezve, kitalálva és minek a szellemében kell a szervnek (ez esetben értsd: fasz) fellépnie. Erre aztán kirobbant a teljesen jogos tiltakozási hullám a Júeszéjben, de ettől én még nem festetem a falamra a GF képét.

Ahogy Boborján mondotta volt, “ez itten mindennek a teteje”. Ebben a helyzetben, ezen nyomás alatt lassan ezek az indexes csávók és hölgyek elértek arra a pontra, hogy egy mérsékelten védhető kiváltó ok miatt meggyújtották a gyújtózsinór végét. Ez szerintem totálisan borítékolható reakció lett volna a múltban párszor, lett volna a jövőben is ok ezerrel. Szerény személyem csakazért is megvártam volna a robbanással az első valamirevaló gecó intézkedést, az első esetet, amikor konkrétan odabasszák az előregyártott vezércikket az asztalra. Várom egyébként, hogy megszólalhassanak, biztos volt más is a levesben, olyan fűszer, amiről most nem beszélhetnek.

Manapság, ha valakinek van egy kis ideje - főleg ha imádja a propagandasajtót -, javaslom tarolja le például a helyi lapok internetes, vagy akár nyomtatott verzióit és megtekintheti a szabad magyar sajtó jövőjét, baráti szándékú átvétel és feltőkésítés után. Mindenütt ugyanazok a cikkek, képek, a trottyos idement-odament, ezt mondta, azt mondta, a migránsok Sorossal együtt ostromolják Déva várát, magyar falba magyar asszonyt!, hátrafelé nyilazó türktudatú kurvaanyátokat (a szerk, az összes türktudatú magyarnak szánva)….. ugyanaz a szar, szóról-szóra mindenütt, kiemelve pártunk és népünk központi bizottságának ikszedik napiparancsában kinyilatkoztatott álláspontját. Most komolyan, drága "jobboldali érzelmű" (szoros versenyben a "nemzeti érzelművel", a második a legutáltabb kifejezések versenyében) barátaim, nektek az tényleg tetszik, hogy mindenütt ugyanaz a szar megy? Megértem, hogy nektek ez nem szar, azt viszont nem értem, hogy néha nem esne jól kicsit árnyaltabban, valóságalapúbban látni a dolgokat? Biztos, hogy jó nekünk, ha a miniszterelnök tulajdonolja az országot a strómanjain keresztül? Tényleg minden olyan fasza nálatok mint nálam és kolbászból van a kerítés? Mért baj az, hogy szerintem nem minden egyenes, ami görbe? Vitára nincs igényetek, csak az kell, hogy az indexen is Orbi mosolyogjon orbi-szájba valami csökkent értelmű dekorációval az oldalán? A magyar nép okos nép, csak rohadt lassan gondolkozik...

Tehát álljon itt a jövő generációinak tanácsom: olvassátok a rothadó nyugat, kicsiny hazánk kebelét rágó karvalytőke (Soros!!!) által finanszírozott, háttérhatalmak által megtervezett cikkeit, mert a Charlie Hebdo lapjain több az igazság, mint a magyar királyi média (moderátor halkan suttogva: „...Orbán Viktor lép az emelvényhez, az EU parlamanetben a döglött legyet is meg lehet hallani, minden szem a lánglelkű migránsirtóra tapad....”) híradójában.

RIP index.hu, legalábbis én megvárom, amíg lesz másik.

Szólj hozzá

index vélemény svájc Fidesz Orbán Svájc Swiss 444.hu Switzerland Suisse Magyarorszàg O1G Bodolai rip index Dull lesz másik