2021. ápr 18.

Az orbanizmus legalja

írta: zuzzer
Az orbanizmus legalja

Édes egy komáim, magyar testvéreim a világban!

Hogy vagytok emberek, remélem jól én is köszi. Gondoltam laptopot ragadok és írok valamit, de mivel halott oroszlánt rúgdosni nem túl elegáns dolog, nagyon sokáig főttem itt a levemben az utóbbi... vazze... hónapokban, hogy vajon most kell-e, megengedett-e újabb 888.hu, pestisrácok.hu, origo.hu vagy egyéb szennylap linket begyűjtenem, generálnom. Nos, nem arra gondolok, hogy akkora potentát lennék, hogy valami nyamvadt seggnyaló az én szerény blogom miatt hányná tele a billentyűzetet, hanem természetesen arra, hogy ezekre a sajtó orgánumokra hivatkozva kapnám meg a magamét az alternatív valóságban élőktől. Sajtó orgánum ez esetben = írott faszság, mert a papír erős. Ott faszául megírják ám, hogy ellenzéki oldalról táplált migráns patkányok terjesztik a Covidet, de a főnök ezt IS! legyőzte. Chuck Norris vazze a kanyarba sincs ehhez a korlátolt értelmű kőbánya királyhoz képest.

orban-viktor-miniszerelnok-4.jpg

Voltatok már úgy, hogy bár szerettek valamit csinálni – esetemben az írkálás – anyag is lenne, téma mint nyáron a cseresznye a fán, mégis inkább egy nagyot legyintetek a levegőbe, hogy „áhhhhh.... szom!”?. Ezért gondolom, hogy a NERség elérte a célját, itt a Kánaán, hiszen lassan a Zuzzerekből is kiölik a kommentelhetnéket. Akkora abszurd dráma zajlik a szemem előtt, hogy írni se vagyok képes, ahogy a zangol mondaná, a hülyeségnek, baromságnak akkora tárháza ez, hogy az már overwhelming. Gyakorlatilag 90%-os találati aránnyal dolgoznak, ha valamiről véleményem van, akkor ők az azzal homlokegyenest ellentétes irányt képviselik. Sajnos ott tartunk, hogy a régi szólamaim egyike igazsággá érett, az emberek egy nagy hányadának már minden mindegy, én viszont nem hagyom magam!

Anno – ami esetünkben nem éveket, hanem néha heteket, na jó rendes Zuzzer leszek, hónapokat jelent – minden rózsaszín volt, Orbán Viktor egyedül a bal kezének kisujjával végzett elutasító mozdulatával kitiltotta az országból a koronavírust. Mit kitiltotta?! Egyenesen eltörölte, elpusztította és ha a félig-meddig ellenzék nem olvasna újságot, vagy esetleg az értelmesebb magyar nem olvasna – bocsánatot kérek, én csak egy buta kukac vagyok – interneten elérhető igazi híreket, akkor itt lenne vazze Eldorado!  Aki Covidben meghalt, az HAZUDIK, vagy ellenzéki, az meg ugyanaz, vagy Lézert feldítve, meg is érdemli, hiszen a jó nemzethy árpádsávos gatyás, kastás, okosba magyaron nem fog az ármány!

Az adatok tragikusak, messze magasan Magyarországon hal meg lakosságarányosan a legtöbb ember, de nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább menni. Azaz, dehogyis! Ez is a baloldal miatt van, nem ők voltak a járvány felfutása idején vetésforgóban Kroáciában NER jachton "keményen dolgozni", hanem az ellenzék. "Eszem-faszom megáll!", mondta vállalhatatlanul ilyen helyzetekben Vasmunkás (legendás figura a bal középtől balra, a napos oldalon) a diósgyőri stadionban, mikor a Kazincbarcika megszerezte a vezetést.

Azt hetekig magyarázták nekem, hogy Svájc az egy szörnyű hely, mert szaros orbánhoz képest rosszul kezelték a helyzetet. Lehet, sőt biztos, hogy nem ideális a konföderáció, mint államforma abban az esetben, ha egy egészségügyi vészhelyzetben állami szinten kell fellépni. Valószínűleg lesz itt még tejbe tök, meg negyedik hullám, mert az ipar, a helyi fideSS és egyebek gőzerővel nyomatják a ki..szott „a gazdaság, meg a tőke” szöveget, viszont van egy qrva nagy különbség. Itt VAN egészségügy és MŰKÖDIK! Valamelyik nap néztem, hivatalos adatok alapján, 8,5 millió lakosra volt 2053 (Svájc és Lichtenstein együtt) új, napi fertőzőttünk és 10 halottunk, a magyar adatokat meg le sem merem írni.

Tudjátok mi van még? Az itt is meglévő, viszont számarányában kevés walking idiótát kivéve az emberek elképesztő módon vazze, maszkot viselnek, minden áruházban, boltban, anyámtyúkjában ki-be-át-rá-össze-vissza nyomkodni kell a fertőtlenítős cuccokat és... az emberek ezt megteszik. Kerüljük egymást mint a pestist, mert a birodalmi 1,5 méter az legalább bruttó kettő. És tudjátok miért? Mert itt fegyelmezett, gondolkodó ember a nagy része a társadalomnak. Igen tudom, mégegyszer leírom, tudom, a nagy számok törvénye miatt itt is vannak balhék, bulikák, amiket aztán a rendőrség oszlat gumilövedékkel. Igaz nem udvarisan, de legalább oszlatnak.

Voltam néhány halat venni az akvarista hobbim kielégítése végett, valamint az asszonyt fuvaroztam kaját venni. Nem számoltam, de ha nem 15-ször nyomkodtam a cuccost a kezemre, akkor egyszer se. Valamint egyetlen egy embert nem láttam maszk nélkül. Ja, a konditermek és egyebek sokak nagy bánatára továbbra is zárva, mint mondtam, néha a rendőrség feloszlat ilyen tipikus „tinédzserek szerveznek egy vad partit a tópartra” rendezvényt, de olyan, hogy a rendőrség egy „bezárt” konditeremben talál 177 (!) gyúró köcsögöt mint otthon, no olyan nincs.

Persze majd most kapok linkeket a rothadó byugatot és Svájcot illetően, mert a bulvársajtó itt is bulvársajtó. Volt kis kies hazámban persze dübörög a siker propaganda, orbánunk és népünk feszt a boltokról, meg az egyéb, a NERnek fontos faszságról beszél. Küldi a kommandókat madár módjára pótcselekedni, üres iskolákat és épületeket űrhajósruhában „fertőtlenítő” katonákat, hogy a propagandasajtóba kerülhessen néhány jó kép. A sok eszetlen meg azt se tudja, hogy ott már nincs mit fertőtleníteni, mert ennyi idő után már a portás is halott, nemhogy a vírus.

Mi vagyunk a lexarabb helyzetben, de ha a laszti fel van fújva, olyan nem lehet, hogy azt ne rúgja valaki. Egyszerűen elképesztő, hogy hozzánk járt BL meccset játszani fél Európa, gondolom röhögnek is a markukba. Itt Angliában nem lehet a perem alá szarni, ámde Magyarországon!

gorgo.jpg

Kifejezetten ki nem állom az ultrabalos, meg az ultrajobbos (fideSS) oldalak által összegányolt, dogmatikus faszságokat, a beszerkesztett képen látható kérdés viszont rengeteg témában korrekt.

11 éve szexualizálja ez a nyomorult rablóbanda direktben ánuszba az országot. Lenyúltak minden mozdíthatót és rögzítettet, ami még nem az övék arra igény vóna. A miniszterelnök gázszerelő, beszédképtelen cimborája pár év alatt olyan tehetséges lett, hogy már a Forbes radarjai is jelzik.

orbi_lolo.jpg

A miniszterelnöknek egy fillérje sincs, csak az egész pereputty milliárdos a „kiccaládba”. A lánya annyiért járt iskolába, amennyi pénzt sok ember évtizedek alatt nem keres. Gáspi a ti adótokból váltogatja az életcélját havonta, hol pap, hol katona-pap, hol pap-katona, hol szimplán pénzosztó alapítvány elnöke szeretne lenni.

gaspi.jpg

Apuci osztalékként milliárdokat vesz ki, hogy a nincstelen miniszterelnök kutyájának palotakomplexumot építsen. A Fertő tavat megközelíteni se lehet, mert Lölő bazme megvette a partját, a Balaton nem elég. Ami nem Lölőé, az meg lecsorog a királyi vőnek, akinek segítségével fél Magyarország olyan sötétségbe borul esténként, hogy Kecskeméten például néhol a negrocukor világít a gyerekek szájában (ezt elismerem, nem elsőkézből mondom, hanem videón láttam). Független felmérések szerint a baloldali média túlsúly akkora méreteket öltött, hogy 70% és 80% közé becsülik a közvetlen, vagy közvetett fideSS irányítás alatt álló híroldalak, TV-k, nyomtatott sajtó arányát. Halomba halnak az emberek, miközben megy a sikerpropaganda a csodálatos magyar egészségügyrôl (ahogy a mûvelt francia mondaná “chapeau” minden alulfizetett és agyondolgoztatott egészségügyi dolgozónak!), a vírus ellen bizonyos asszonyságokkal az elsô vonalban küzdô alacsony termetû, de legalább nem komenista, talpig nemzethy felcsúti uraságokról. Talán éreznek valamit, ezért alapítványokba lopják az országot, hogy kormányváltás esetén se lehessen kivenni alóluk a Lamborghinit. Beleírnak mindent az alkotmányba vazze, remélem Vargánya nem most vált szexuális orientációt, mert onnan kezdve lehet kötelező lenne a vazelin. Ahhhh.... írhatnám reggelig, a sok egy bites észlénynek kell egy cáratyuska, akinek és sleppjének mindent szabad; “főnök, nem műxik a budi, szarjon nyugodtan a zsebembe..”

DE! Azt a hetvenhét fontos ágyúgolyó alá való heverô irgalmát!!!! Kétharmadotok van a parlamentben, törvénybe iktatjátok 22 perc “vita”után, hogy merre fújjon a szél és még van pofátok az ellenzéki pártokat okolni bármiért is?!!!!!

Szólj hozzá