2020. dec 04.

Világ kERESZtényei, egyesüljetek!

írta: zuzzer
Világ kERESZtényei, egyesüljetek!

Erősen gondolkodtam eddig, hogy fel kell-e nekem eresz ügyben szólalnom, mert akkora a célpont, hogy azt se tudom honnan lőjek rá úgy, hogy esélye legyen elugorni. Aztán persze nem lennék magam, azaz Zuzzer, ha egy ekkora sztéket engednék csak úgy minden szó nélkül lecsúszni a tányéromról. Azaz, megosztom veletek néhány gondolatom az ügy kapcsán, de leszögezném elöljáróban, hogy a tény, hogy egy ember - legyen az akár EU parlamenti képviselő - meleg, annak nem szabadna a mai világban hírnek lennie. Én meg hetero vagyok, de remélem ez az asszonyon kívül senkit se érdekel, bár ő azért örül neki ;)

vers_1.jpg

Demeter Szilárd kedvenc verseiből válogatta, Zuzzer

Engedtessék meg az nekem, hogy egy kicsit nagyobb svenkkel nézzem az aktuális botrányt, mert itt nem egy emberről, hanem egy jelenségről van szó, arról amit a hozzám hasonlóan a magyarországi eseményeket kritikusan szemlélő emberek elég rendesen és renszeresen ekéznek, de azért helyezzük el a polcon őt is.

Az egy szem ember szempontjából ki kell hogy mondjam, NEM, nem bocsájtok meg, nem botlás, meg anyámtyúkja, hanem egy undorító ember morális bukásáról van itt kérem nagybaszó. Nem a szex a gáz, mert felőlem mindenki oda dugja, ahová akarja, bár pár embernél azért csak javasolnám a konnektort ha lehet, hanem az a morális dágvány ahová ezek az emberek süllyedtek az évek során. Nem az a probléma, hogy Michelnek, meg Vladiszlávnak bedőlt a buliban szétfeszített farpofával, hanem az ahogy a vállalhatatlan irányba tartó fideSS politikát kiszolgálta vagy 30 éven át, csak ő ott maradhasson a húsosfazék mellett. Így lett hát barátunkból a liberális politikusból kERESZtény, konzervatív csatorna betyár, a NER egyik arca és megalkotója, aki ráadásul az alkotmánybíróságból is családi vállalkozást csinált a haverjaival. Új idők, bukott NERcege ő. A mocsokság az, ahogy képes volt például büszkén belerondítani az alkotmánynak csúfolt, valójában fideSS seggtörlőrongyként funkcionáló dokumentumba és alaposan megvágni – mint kiderült – hozzá hasonló nemi érdeklődésű honfitársai jogait.

Isten, haza, család, seggbekuki, pedofília, drogok, lopás....

Nézzük csak meg, hogy a szentéletű kormánypárt és csatlósai hol tartanak éppen most a boldoggá avatás felé vezető úton. Sikerült kimenteniük egy csodálatos embert, Kaleta Gábor volt perui nagykövetet, a pokolból, pedig mit csinált a lelkem?  Semmit, csak olyan beton pedofil, hogy a fal adja a másikat. Borkai Zsolti olimpiai bajnok meg olyan feddhetetlen életű álompolgára a hazánknak, hogy egy kis yachtozás már csak beleférhet neki pihenésképpen, kurvákkal dúsítva, vagy nem? Józsink meg egyszerűen balszerencsés. Ha villámhárító is van az ereszcsatorna mellett, akkor lehet az életben le nem bukik a klasszikus család (apa, anya, medve) nagy támogatója, a cuccból meg csak adott volna. Deutsch egy olyan keresztényi, kívánatos családmodelt villant, amit bármelyik arab sejk megirígyelhetne, számtalan asszony, gyerek, Kövér Bajúsz legnagyobb megelégedésére ha már teleszülni nem tudja, legalább telepocsékolja a Kárpát medencét. Az a fehér csík az orra alatt meg a tejivást pártoló kampány miatt van. Balogh úr, amatőr vak komondor tenyésztő pedig tesz róla, hogy a nemzeti sajátosságként az „asszony verve jó” alapelve az Európai Unióban is fennmaradjon. Demeter Kultúra Szilárd (jé, má megint egy "kisebbségi zavaros" pártkatona), Rogán Helikopter Antal, Tömjén Zsóti meg a keresztényi szeretet jegyében elkövetett lövöldözései, Lézer Kastély Jankó, Kósa Disznótelep Lajos, Pénztáros Lölő, áhhhhh... reggelig lehetne ekézni ezt a nyomorult rablóbandát és még ismétlésekbe se kellene bocsájtkozni. Ilyen országot, kormányt, elitet, életet akartunk magunknak? Olyat, ahol löknek nekünk egy gumicsontot, hogy azon csócsálkodva vezessük le az indulatainkat, de ne tegyünk semmit? Olyat, ahol nekünk kell összeadni szegény gyerekek orvosságára, uzsonnájára, lakhatására a pénzt, mert az állam inkább épít még egy stadiont a haveroknak? Simán kirabolják alólunk az országot, kihazudják a szemünket, a legalacsonyabb emberi szemeteket rakják pozícióba a nyakunkba és mi meg itt ülünk és tűrjük?

Ne erőlködjetek trollok, tudom a választ, Magyarország a következmények nélküli ország, ami saját magával határos. A magyar ember sorba választja meg újra ezeket az emberi csimborasszókat legyen szó parlamenti, vagy helyi polgármesteri szavazásról, vagy bármiről. A kila krumpli országa. Ez már a fideSSnek is kínos lehet szerintem, mert annyi takarmány, amennyi birka van az országban, a Földön nincs összesen.

Hallom miket mondott a véresszájú Bayerzsóti, a nemzet igazi csótánya (bocs Fecó, te is az vagy saját jogon is), akinek van kérem alássan olyan „régi harcostársa” (őt idéztem), aki azért szeret Thaiföldre utazgatni, mert ott olcsóak, meg könnyen elérhetőek a „fiatal fiúkák”. Mondja ezt Zsótika, a világ legtermészetesebb módján, persze a szokásos relativizálás és figyelemelterelés farvizein hajózgatva, mindenféle retorzió nélkül. Maximálisan egyetértek Szél Börnivel, remélem tényleg feljelenti az ismeretlen tettest és beidézteti Zsótit tanúnak.

Kérdem én nagy tisztelettel, csak engem érdekel, hogy ha erről barátunk így beszél, ilyen nyíltan, akkor vajon mekkora lehet a jéghegy vízszint alatti része? Csak én gondolom úgy, hogy a törpegeci és legközelebbi haverjai még örülnek is, ha ilyen emberi hulladékokkal van tele a pártjuk? Ezeket nagyon-nagyon egyszerű kézbentartani, belengetsz pár kisebb hírt, amit fű alatt akár ki is szivárogtathatnál az ellenzéki sajtó maradványainak, asszt a saját anyjuk elleni passzust is beleírnak az alkotmányba szó nélkül. Olyankor van csak tizenhárom másodpercnyi gond, ha valami tényleg ki is bukik.

cilike.jpg

Akkor meg jól jön a közben bekebelezett magyar média. Megnéztem több propaganda újságot, szájtot és TV-t is, apám, hetvennegyedik hírként közölték, hogy Szájer József sajnálja, hogy részt vett egy házibulin. Eszem megáll. Valaki vitatkozott velem azon, hogy mit jelent az embereknek és a fideSS hatalomnak az a tény, hogy szinte mindent einstandoltak a Pásztor fiúk, akarom mondani, a NERcegek és NERcegnők. Feszt állították, hogy Magyarországon igenis szabad a sajtó és mindenki, még Alsópicsáncsaplakon is mindent korrekten hall és tud. Most erre csak annyit mondanék, hogy van olyan ismerősöm, aki ma hallott először a botrányról, pedig jár neki újság, akarom mondani propagandakiadvány. Kérdezte ki az az EU politikus, akiről szó van, meg egyébként is hejj az a rothadó nyugat.... Nem részletezném tovább.

Szólj hozzá

vélemény politika kultúra hetero tolvajok pedofília keresztény homoszexuális homofóbia eresz Fidesz Orbán EU Brüsszel Szájer Szájer József Rogán NER Bayer Borkai Zsolt Borkai vak komondor Demeter Szilárd O1G fideSS Viktátor Kaleta Cilike kERESZtény NERcegnő NERceg Tömjén Zsót