2020. okt 21.

"Dúró Dóra könyvet darál..." írta Zuzzer verse

írta: zuzzer
"Dúró Dóra könyvet darál..." írta Zuzzer verse

„Dúró Dóra könyvet darál,

Ki kérte rá, tán a halál?!”

Nos, miután így adtunk egyet az 5 perc kulturhának, lássuk, hogy mitől szaporodik a magyar, vagy döglik az agysejt.

Dúró Dóra főállású szarkeverő és szarkeverő kettő felesége megtestesíti számomra azt a fajta embertípust, amiből ha kevesebb lenne, szerintem jobb lenne a világ. Nem kell mélyre ásni mire gondolok, politikai, közéleti pályája egyenes úton predesztinálja a megvetésemre. Viszont van egy baromi nagy különbség az én megvetésem és az ő gyűlölete között. Én soha nem fogok addig alacsonyodni, hogy a fasiszta Nyírő, vagy Wass regényeit égessem, mert az egyszerűen akkora alpári bunkóság, hogy a jelenkor koordináta rendszerében egyszerűen megjeleníthetetlen. Vitatkozok, elmondom a véleményem, van, aki meghallgat, van aki nem, így jártam vazze. Itt van viszont ez a véglény és mesekönyvet darál. Kell ehhez sok mindent hozzátenni? Mesekönyvet vazze... Abból is egy olyat, hogy ha akarod megveszed, ha akarod, nem veszed meg. Nem áll senki a jáóisten kegyelmibül revolverrel a könyvesbolt ajtajában, hogy aszongya „Dóra asszony, ha ezt nem veszi meg, akkor egy talicska aprómajommal kell szexuális életet élnie vazelin nélkül.” Mennyi is, 1200+ talán, pszichiáter és egyéb agyturkász expert minősítette hagymázas baromságnak, hogy Dúró Dóra gyereke attól lesz buzi, mert esetleg olyan mesét olvasnak neki valahol, amiben nem mindenki hetero. Az pedig szerintem is elfogadhatatlan, hogy Dorci és párja úgy szaporodjon el, hogy a gyerekei esetleg ne véresszájú fasiszta baromként kezdjék keresztényi, az elfogadásról és szeretetről szóló földi pályafutásukat. Még a végén azt hiszik, hogy olyan emberek is léteznek és létezhetnek, akik ne adj isten nem járnak templomba, sőt feleslegesnek tartják, hogy állami pénzen tartanak el egy olyan mélykeresztény réteget, amiben a pedofília felül van reprezentálva. De ez nálunk nem számít ám, mint tudjuk a 10 millió szövetségi kapitány és házmester világában csak az olyanok véleménye nem számít, aki ért is ahhoz, amit csinál.

durodoradaraloja-1024x650-675x443.jpg

A mai világnak nagy szerencséje, hogy mi, a nem keresztények ilyen türelmesek vagyunk. Odatolják a mindenféle jelképeket a pofánkba, milliárdokat nyomatnak az egyházmafia zsebébe de a szegény gyerekek étkeztetésére, a mélyszegénység felszámolására pénz nincs. Nekünk kell összedobni a pénzt olyan szervezetek fenntartására, akik nem fogadják el, hogy a szegények ott rohadjanak el ahol vannak, mert a nyomorult kúrmány azt a kis támogatást is elveszi, amit eddig adott (lsd az Igazgyöngy alapítvány esete). Persze Pénztáros Lölő, a legtehetségesebb magyar egy nap alatt többet kaszál, mint egy ilyen alapítvány éves működési költsége, az senkit se zavar. Persze mexikói templomra van pénz. Persze a világ első keresztény nemzetével szemben az azerbajdzsáni baltás gyilkos országát támogatjuk, mert mi türkök vagyunk. Ilyen a mi kis kereszténységünk, megoldjuk okosba. Mi meg normálisak csak nézünk kifelé a fejünkből és a normálisságunk áldozataiként próbáljuk ezeket a tetveket túlélni.

pap.jpg

Apropó, ki kell nekünk az egyik legfelelősség teljesebb pozicióba? Hámá hogy a túróba ne egy olyan ember vezesse a bírói kamarát, akinek nulla, leánykori nevén zéró bírói tapasztalata van! Azt már szóba se érdemes hozni, hogy kinek a kije, mert tudjukki. Természetesen ez is elfogadható egy olyan társadalomban, ahol Mari néni, Gyuri bácsi, mittoménki jobban ért a hegesztéshez, mint az, aki ezt évekig tanulta az iskolában. Youtube-ról műtünk, kezelünk fekélyt, festünk házat („... há, nem sikerült, de majd megszokja a szem...”), otthon a kuktában főzünk pálinkát és ha nem sikerül, hát a keresztényellenes nemzetközi migrártőke tehet róla, ami összeszűrte a levet az összes betűvel, amit nem értünk. LMBTQ? „Az kérem nem tudom mi, biztos, hogy nincs a falunkban, de szerintem igény az vóna rá.” Hallgassátok szavamat híveim ; egyetértek bizonyos sajtóorgánumokal abban, hogy 2022 fényében a más lesz az új migráns, nézhetitek a szivárványt a választásokig gyönyörű kék háttérrel az óriás plakátokon.

gyulol.jpg

Annak az egynek örülök, hogy Viktátor ilyen sikeresen megvédte az országot a Covid-től, hiszen se híre, se hamva a fertőzötteknek. Ja, nem. Inkább lett igaza néhány földtől elrugaszkodott és külföldön külföldről pénzelt baromnak, akik azt állították, hogy színtiszta szerencse volt, hogy az első hullám ilyen simára sikeredett, valamint valamiféle ördögtől való összefüggést vizionáltak az elvégzett tesztek száma és a fertőzött lakosság számaránya között. Sajnos most persze mindenütt szárnyal a cuccos, csak az otthon is felült a vonatra a többiek mellé. Orbán meg szokásos orbi et urbi (ejtsd orba-szájba) interjújában ilyeneket nyilatkoztat ki, hogy „még a németek is rosszabb helyzetben vannak” egy olyan napon, amikor 22 honfitársunk távozott el, miközben ez a szám 33 volt Németországban. A statisztika sose volt a fideSS barátja, de vazze cimbora, 22 egy 10 milliós mintán, az sokkal rosszabb, mint 33 egy 83 millióson. Ha kell tartok statisztikai gyorstalpalót bányatulajdonos hátterű politikusoknak. Hülyeséget csak megalapozottan szabad mondani.

Szólj hozzá