2019. okt 10.

Tömegoszlatásra alkalmas vélemény

írta: zuzzer
Tömegoszlatásra alkalmas vélemény

Állítólag kettős mérce szerint látom a dolgokat; kedves olvasóm és kommentelőm (nem szarkazmus, tényleg korrekt a komment-kapcsolat) véleménye szerint. Tehát pártunk és népünk nagy embereit, a kedves vezetőt kritizálom, de nem beszélek a Hagyó Miklósokról, meg az aktuális félrekefélő cocialista és egyéb magukat szarrá égető embrerekről. Ennek apropóján engedjétek meg, hogy ugyanazon a témakörön rúgózzak még egy kicsit, amit ti már biztosan, én meg lassacskán kezdek unni.

Hogy miért nem írok a vörös bárókról és viselt dolgaikról, az abból az egyszerű tényből fakad, hogy mióta re-aktiváltam magam mint blogger, az aktuális állam-maffia van hatalmon. Ők viselik a kormányzás felelősségét, ami szar az utóbbi – mennyi is pontosan? – kábé egy évtizedben összegyűlt az országban, azt ők hordták össze. Természetesen az előző kormányok alatt is gyűlt sár rendesen, de a pofátlan, kritikátlan, erkölcstelen lenyúlást, ez a mostani bagázs emelte állami szintre és tette mellé a zsarolást elfogadott tárgyalási metódussá.

Itt engedtessék meg nekem, hogy ismét és vagy ezredszer megemlítsem, hogy igazándiból, ha már revolverrel kényszerítenének saját magam kategorizálására, akkor jobboldali liberálisnak tartanám magam, akármit is jelentsen ez (ez most megint fájt, mert az oldalasdit, skatulyázást gyűlölöm). Ezért is tudnám a fideszt napalmmal beszántani, mert bár soha nem szavaztam rájuk (oltári szerencsémre), legyilkolták azt az eszmei áramlatot, amivel még hellyel közzel ki tudtam magamban egyezni.

Azt pedig úgy hiszem rengetegszer kifejtettem már – ne kelljen már posztokat ide belinkelnem -, hogy a magyar társadalom egy igen jelentős rétegénél azt nem értem, hogy miért politikai szűrőn keresztül ítél meg egy konkrét ügyeket. Marika néni, ha a szomszéd tolvaj, akkor is az, ha utána a templomba megy bűnbocsánatért. Ezt kellene már végre felfogni.

Esetemben például azért ekézem a fideszt és prominens személyeit, mert lopnak, csalnak, rabolnak, megfélemlítenek, hazudnak, okosba dolgoznak, ijesztgetnek, rémisztgetnek, osztogatnak, uram-bátyámkodnak, segget nyalnak és nyalatnak, elnyomnak, einstandolnak, illeberálkodnak, gengszter-államokkal barátkoznak, orosz segget nyalnak, …..

Ha pedig lenne egy általam óhajtott politikai fordulat, akkor az akkor aktuális hatalmat akkor ekézném, ha lopnának, csalnának, rabolnának, megfélemlítenének, okosba dolgoznának, ijesztgetnének, rémisztgetnének, hazudnànak, osztogatnának, uram-bátyámkodnának, segget nyalnának és nyalatnának, elnyomnának, einstandolnának, illeberálkodnának, gengszter-államokkal barátkoznának, orosz segget nyalnának, …..

Világos ez így ebben a formában, vagy nem? El lehet fogadni azt, hogy vannak olyanok, akik nem oldalak mentén fogalmazzák meg a véleményüket, hanem a jó-rossz tengely mentén?

Tehát röviden, keresztényi vagy szociális elvek mentén harácsoló, kurvázó politikusoknak: osztani foglak titeket akkor is, ha pirosra, akkor is ha narancssárgára, akkor is ha ződre festitek magatokat lopás és a jövő einstandolása közben.

Szólj hozzá

vélemény politika választások tolvajok Fidesz