2018. ápr 11.

Aki legény este, legyen legény reggel is!

írta: zuzzer
Aki legény este, legyen legény reggel is!

Aki legény este, legyen legény reggel is! :)

Nos, ha már a választások előtt is megosztottam kéretlen - most már hivatalosan is – kisebbségi véleményem, akkor most is megteszem a magam értékelését, sorry. Kemény és hosszú lesz, most hagyd abba az olvasást!

Számomra a választások fő hozadéka és eredménye nem az, hogy ismét a fideSS zászló alatt koncentrálódó bűnözőkre szavazott a többség, hanem az, hogy ez az ország reménytelenül és “véglegesen” (mondjuk vagy minimum 20 évre megint) elveszett. Most ismét van négy éve a csodás állampártnak, hogy a még meglévő és vegetáló, kritikus hangot megütő portálokkal, újságokkal, civil szervezetekkel, valamint a jogállamiság maradékával is véglek leszámoljon. Így aztán végképp nem beszélhetünk majd arról – ahogy eddig sem -, hogy az egyszeri szavazó kiegyensúlyozott információk alapján hozhatja meg a döntését. Attól pédául konkrétan agymenést kaptam, hogy Szájer szerint hét az egyhez arányú ellenzéki médiatúlsúllyal szemben nyert a fideSS. Ez már a kommentelhetetlen kategória, ez már nem hazugság, hanem valami olyan szintű alternatív tény, amire még nem alkottak szavakat a magyar nyelvben. A lappoknak 30 szavuk van a hóra, nekünk lassan 30 szavunk kell legyen a hazugság szintjeinek leírására. 2022-ben már csak egy hang lesz meg igazi ellenzék helyett Patyomkin pártok, amiket Orbi fog a háttérből pénzelni, hogy annak a pár maradék elégedetlenkedő idióta idealistának mederben tartsa a kommunikációját és energiáit.

Azt hiszem sokan vagyunk most úgy, hogy nézünk kifelé a fejünkből és nem értjük. Nem értjük, hogyan lehet olyan fundamentálisan másképp látni a világot, hogy olyan eredmény jön ki az országgyűlési szavazás után mint ami a napokban vált hivatalossá. Megmondom őszintén én azt hittem, hogy az emberek felnőnek a gondolkodásnak hívott folyamat kívánalmaihoz és felelős döntéssel egy kellőképpen kiegyensúlyozott parlamenti populációt hoznak létre, mert tele van a cipőjük az egysíkúsággal. Szarok én arra ki nyer egy választást, de legyen MINDENKI képviselve a parlamentben. De nem, nekünk minigeci kell és az összes köztörvényes haverja, fék nélkül.

Ismét csak a töméntelen megválaszolandó kérdés tombol a fejemben, bár azt ne higyjétek, hogy a Lac de Neuchâtelnek megyek miatta, sőt, konkrétan a Ti érdeketekben agyalok néha, mellesleg helikopterről szarom le az egészet, mert térkép nekem e táj :).

Hogy lehet az, hogy a szemérmetlen lopás megítélése az lett Magyarországon, hogy “á, ő csak ügyes ember”? Ott van példának okádék Kósa vazze. Simán nyeri a körzetét miután 800 milliós, disznótelepes botrányok sora illusztrálja csodás tevékenységének önboldogító mivoltát. Anyukája lehet összekeveri a csillámfaszlámát a sertéssel, de olyan disznótelepe van/lesz, hogy ihaj. Pénztáros Lőrinc úgy kéjhajókázik a yachtján az Adrián, hogy kb 5 évvel ezelőtt még az volt a gondja, hogy van-e elég csavarlazítója raktáron, meg hogy a tyúkok be vannak-e oltva “yacht” ellen, mert azt hitte az egy betegség. Beszédképtelen, rossz értelemben vett egyszerű – más szóval primitív – ember tulajdonol kastélyokat, cégeket, erőművet, Balaton partot, demi-Magyarországot. Ez noooormális?

Hogy lehet az, hogy a patópálizmus, urambátyámság nem kiirtandó anomália, hanem egy egész “gazdaság” alapja, sőt, úgy merül fel mint követendő példa, etalon? Elios és társai, a királyi vej a te saját lábadon álló feleségével és milliárdokat összelopó, hivatalosan leleplezett és bizonyított bűnügyekkel.

Hogy lehet az, hogy olyan gyáva emberek élnek az én Magyarországomon, akik pseudo, fideSS által kreált papírmenekültektől összeszarják a gatyájukat? Láttak ezek az emberek közelről akár egy darab menekültet is, vagy csak bámulták valamelyik propaganda TV-ben a brazil szappanopera stílusú tudósításokat a fordított valóságról? Milyen ország az, ami László Petrákat termel ki magából és olyan médiát tart fenn, ami egy gyereket felrúgó köcsögöt gőzerővel menteget utána?

Ott laktak nálunk koszton, kvártélyon az oroszok cirka 40 évig; most meg nyaljuk a seggüket ezerrel, a nagy magyar ember büszke patrióta, de Putin seggébe bármikor hajlandó visszabújni, bár ez bármelyik keleti diktátorral kapcsolatosan is igaz. Mert ki a magyar társadalom role modellje? Hát Erdogan vazze…. Erdogan és az ő “demokráciája”…. Alijev… a Türkménbasi és az összes földi szenny….

Kossuth Lajos forog a sírjában mint a búgócsiga. Mellesleg riogatnak ezerrel a muszlimokkal, miközben Viktátornak nyelve a legnagyobb iszlám diktátorok seggét fényezi serényen, baksisért cserébe. Ez kell, hogy legyen az én Magyarországom, az én kormányom?

Hogyan nem tűnik fel az embereknek, hogy a pénzes és sokszor megkérdőjelezhető forrásból meggazdagodott muszlim, az jó muszlim ennek a degenerált, kormány címszó alatt futó bandának? Befogadtak 43’000 fordított gazdasági menekültet, aki az ő offshore zsebeikbe menekítette a vagyonának egy részét. Aztán persze egy évig szórakoztatta a magyar társadalom erre ahogy látom rendkívül fogékony részét nyamvadt ~ 1’300 rendesen leinformált menekült befogadásának ürügyén az elcseszett kék plakátjaival.

Milyen ország milyen népe az, ami gyerekektől és asszonyoktól, háborús menekültektől úgy beszarik, hogy az elesettnek egy darab kenyeret, normális szállást, vizet se adna, hanem a neten filozófál gödörbelövésről és határ elaknásításról? Minek gyönnek ezeke ideje? Há azért vazze, mert ha az az opció, hogy elgázosítanak, kinyírnak a gyerekeiddel együtt, te is pakolnál és húznál akárhová, csak el onnan ahol vagy. Nekem meg ne gyertek a közéjük keveredő terroristákkal, mert ahogy a magyar nép egészét se itélem meg a fideSS szavazók 50%-át kitevő agyatlan droidok miatt, a menekülteket se vagyok hajlandó cuzammen elítélni a köztük lévő potenciális ocsú miatt. Emberség, empátia, hová lett?

Milyen ország az, ahol ha valaki felmarkol egy kamerát és mikrofont, megkérdez bármely random járókelőt Sorosról, arab számokról, ENSZ-ről, olyan válaszokat kap, hogy “az ENSZ foglalkozzon a maga országával”, meg “felháborító, hogy Brüsszel be akarja vezetni az arab számokat”, meg “hááát… persze, hogy létezik a Soros György Párt, mer a fidesssz memmonta!”. Milyen gomba van a vízben Magyarországon, ami ezt a masszív idióta réteget kineveli?

Hogy lehetnek emberek olyan szűklátókörűek, hogy egy kilométerekre kifüggesztett nagy-Magyarország térkép már kitakarja előlük az igazság 80%-át? Hogyan lehetséges, hogy olyan magyarok szarnak bele a haza fészkébe, akik oda tojást sose raktak? Határontúli kakukkok.

Hogy képesek olyan velejükig korrupt politikusokat újta és újra megválasztani, akik olyan vagyonnal rendelkeznek, amit tisztességes körülmények között a képviselői és bizottsági fizetésükből 800 év lenne összegyűjteni, képviselőséget megelőző vállalkozói tevékenységnek meg nyoma sincs?

Nem én mondtam, hanem nálam sokkal okosabb emberek – most nem találom a forrást, sorry – Trump megválasztása utáni sokkban, hogy “nem az emberekkel, hanem azzal az oktatási rendszerrel van fundamentális probléma, ami ennyi idiótát képes kinevelni, akik szó nélkül megválasztottak egy nárcisztikus, empátia nélküli, nőverő, ….., agresszív köcsögöt elnöknek”.

Nos pontosan ez a véleményem kicsiny hazámról is. Beleszarnak a zsebetekbe, az életetetekbe, de ti nem látjátok a kéktől az igazságot, sőt, visszamentetek újabb pofonokért. Mint a birkacsorda, ami felvette a farkast főnöknek, mert nem esz meg, csak megkóstol.

Valamit viszont nagyon tisztán és érthetően szögezzünk le. Nem magában a tényben van a hiba, hogy valaki a politikai paletta szignifikánsan ellentétes oldalára helyezkedik mint például én. Á, dehogy! Szavazni lehet bárkire és bármire, ha van mögötte gondolat, ész és érvek. Nem számít viszont elfogadható indoknak a csordaszellem, a logikátlan cáratyuska imádat (bazme, láttam képeket, filmeket, ahol Jézus képe mellett jobbról Orbi lóg a falon….), a vak politikai hit, a befogott fülű izomagyú ordibálás, az “ezek már loptak eleget, majd most nem fognak”, a nem létezőtől való irracionális félelem, rasszizmus és egyéb hasonló kaliberű alsókategóriás gondolatfoszlányok.

Èrtelmes ember utánanéz miről beszél és nem hagyja magát megvezetni. Nekem pakolhatnak annyi kék plakátot az utak mellé, a netre, a homlokomra direktbe amennyit akarnak. Előveszem az agyam, gondolkozok és vagy elhiszem, vagy nem. Azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy mi a véleményem azokról, akiket ezek a förmedvények állítottak Darth Orbi oldalára.

Azt iszonyatosan nagy összegben le merném fogadni, hogy a magyar átlagszavazó annak a pártnak a programjáról, amire leadta a szavazatát kábé semmit sem olvasott, vagy értett meg belőle. Ez nagyon nagy probléma és ezért undorító például, hogy egy so-called demokráciában a miniszterelnök nulla darab vitában vett részt, mert TV-t legalább néznek az emberek. A médiában meg nulla darab érv hangzott el, amiben nem volt Soros és migráns. Miféle ember az olyan, aki összeszarja magát, ha értelmes vitára hívják ki? Miféle párt az, ami a saját programját kettő darab szóval fedi le, az egyik egy vezetéknév, a másik meg az, hogy migráns. Miféle béka segge alá való szinten van a magyar átlagember szöveg-, beszédértelmezési készsége, ha ez neki megfelel? Ja, meg kell nézni a Pisa teszt eredményeit szövegértelmezési képesség témakörben….

Milyen keresztény az – a szótól is borzongok, mert lejáratták számomra, sorry -, aki gyűlöli az elesetteket és azokat támadja, akik azokon segíteni igyekeznek? Milyen keresztény az, aki a jáóistennek a neki neviben elmegy háziállatokra lövöldözni korrupciós pénzből? Megmondom én, olyan ember, akit a többség megválasztott és imád. Milyen vallás rajongói azok a papok, akik támogatnak egy nyíltan szegény- és elesett ellenes kormányt? Megmondom ezt is. Kib….tt pénzéhes álkeresztények, akik csak a markukat tartják és bizonyos körülmények együttállása esetén keresztények, amúgy csak egy ájtatos talicska aprómajom.

Írhatnám reggelig, de nem teszem, egyszerűen el kell fogadnom, hogy a következmények nélküli ország létezik, ahová a kommunizmus visszatért narancssárga köpönyegben, az embereknek pedig ez kell, bár a tényeket észre se veszik. Van egy olyan réteg, aki a kommunizmusban szocializálódott, vagy élte életének egy részét, nekik ez ismerős, csak azt nem látják, hogy kommunista utálatuk egy kommunista utódizmust támogat. Ahol van egy bajtárs pajtás vezér, akinek csókoljuk a kezsit-lábit, ahol ugyanazok a megrendelt propagandacikkek mennek legyen szó Békéscsabáról, Győrről, vagy Miskolcról ahol urambátyámság nélkül lassan már banán se lesz megint csak pult alól, ahol be lehet mindenkit tiltani, aki a főnök és bandája ellen van, ahol május elseje szerű felvonulásokon anyáznak a műcivilek, Mari néninél és állami hivatalokban Orbi kép lóg a falon, a helyi menő csávó kedvenc megye kettes csapata stadiont épít és embéegyes lesz pár év alatt, ahol a vezér zsírgazdag de arra büszke, hogy nem, ……. No elárulom, ez a színtiszta kommunizmus barátaim!

Magyarország, így, sajnos nem szeretlek!

Fentebb az egyszerűség kedvéért néha általánosító üzemmódban címeztem mondanivalómat a fideSS rajongóhoz, mint “néphez”. Ez nem helyes tudom, de aki tud olvasni, az érteni is fogja. Hogy is van ez; akinek nem inge, annak gatyája.

Nos, a személyes vonzata ennek a nagy magyar nihillnek, hogy a jövőt illető szándékaim egyre tisztábbak. Mondtam már egy párszor, hogy nem kényszer ez a magyarság dolog, most pedig már érzelmileg is távolodok, sőt, egy olyan országban ami vagy 15 éve van, nem érzem otthon magam. Azt hiszem komolyan el fogok gondolkodni a magyar útlevél leadásán, ha a svájciak bevesznek a klubba. Majd meglátom, soha ne mondd, hogy soha, de most így érzem. Az pedig, hogy a gyerekeim magyar kiejtésének javítgatásával felhagyok, az tuti. Legyenek ők jó svájciak magyar gyökerekkel, ennyi elég is.

Köszönöm, hogy olvastatok, mindenkinek minden jót kívánok!

Szólj hozzá