2012. dec 20.

270 millió darab kézi lőfegyver ...

írta: zuzzer
270 millió darab kézi lőfegyver ...

Nem tudom kell-e nekem erről írnom, mikor az sok hírt el se olvastam, mert egyszerűen nem bírtam. Olyan vagyok lassan, mint a feleségem volt terhesen ; egy kismacska a TV-ben és már pityergett is. Az USA-beli mészárlásról van szó.

Nézem a fiam, korához képest nyúlánk, vékony srác, 7 éves. Connecticutban még nála is fiatalabb gyerekeket lövöldözött halomra egy elborult féreg. Ez valami felfoghatatlan, nem a maya kalendárium, hanem ez a világ vége.

Ami igazából a körítésben felháborít és ezt a rövid posztot kiváltotta, az némely ámérikai ismerősöm hihetetlen bugyuta és számomra elfogadhatatlan okfejtése. Például: „azért van ez, mert istent nem engedik be az iskolába”. Há vazze kérem alássan, nem azzal van itt elsődlegesen inkább a gond, hogy 270'000'000 darab lőfegyver van magán kézen??? Ááááááá..... nem, az az alkotmány ilyen-olyan kiegészítése alapján teljesen megengedett és fasza dolog. Eszem megáll... Nincs gépfegyver, a köcsög valszeg akkor is okozott volna valami tragédiát, de nem tizesével vitte volna magával az ártatlan gyerekeket...

A szentfazekak országában végzett felmérés szerint az átlagos lőfegyvertulajdonos vallásos, 45-65 év közötti fehér, republikánus férfi. Magyar példán keresztül = Semjén Madárgyilkos Zsolt. Kérdem én ismét őszinte, múlhatatlan tisztelettel, ez akkor most így hogy??? Miféle vallásosság az, ami fegyverek iránti olthatatlan vágyban mutatkozik meg, mikor mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül (ne ölj) olyan arzenállal szereli fel magát Joe, hogy fél Albániát el tudná egyedül foglalni???

A magyar példát hozzátéve, mi jogosítja fel ezt a sok-sok istenfélő embert, hogy szórakozásból lövöldözzön az ő istene által teremtett lényekre???

Nem és nem megy a fejembe ez az álszenteskedés ; a kontraszt túl nagy. Fegyver minden kézben = szeresd felebaràtod.

Beteg ez a világ, beteg ez az egész álkereszténykedés ....

Nem és nem megy a fejembe ez az álszenteskedés ; a kontraszt túl nagy. Fegyver minden kézben = szeresd felebaràtod.

Beteg ez a világ, beteg ez az egész álkereszténykedés ....

Szólj hozzá

usa isten svájc mészárlás lőfegyver ne ölj